2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 10249 بازدید | 319 پست
خانما اصل بحث استارتر سر غیرت شوهرش نبود یا اینکه شوهرش کار درستی کرده واسش تعیین تکلیف میکنه یا نه& ...

اصلا بیچاره هرچی باشه از چشم شوهرش خوشگله و خوش هیکل بعضیا چون از شوهراشون نمیشنون دارن میترکن

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ذاتن مردا برای پیش بردن حرفشون یه چیز های پیدا میکنن میگن که قانع کنن منم همسرم یه جیزی بگه من مخالف ...

اره دیگه ازدواج کرده یه نفرو برای خودش داشته باشه دیگه. ما مثل خارجیا با کلاس   نیستیم که کسی زنمون رو بغل کرد ازش تشکر کنیم. البته یه سری هامون از اونا باکلاس تر(داغون تر) شدن

نزد امام صادق علیه السلام رفتم و گفتم در خراسان همه منتظرند تا قیام کنید و به شما بپیوندند.چرا نشسته اید و هیچ کاری نمیکنید؟ امام به هارون مکی فرمود تنور را روشن کن. وقتی تنور خوب داغ شد به من گفت ای فلانی: داخل تنور شو. من ترسیدم و گفتم ای فرزند رسول خدا مرا به اتش مجازات نکن و از من درگذر. فرمود: از تو درگذشتم. آنگاه امام به هارون مکی فرمود داخل تنور شو.هارون رفت و داخل تنور نشست. امام مشغول صحبت شد و ما با تعجب نگاه میکردیم که چه بر سر هارون خواهد آمد. لحظاتی بعد امام  به او گفت میتوانی بروی و به اموراتت برسی.هارون بلند شد و بدون اینکه اسیبی دیده باشد خداحافظی کرد. امام از من پرسید در خراسان چند نفر مثل این سراغ داری؟ گفتم حتی یک نفر هم نیست. امام بلند شد و در حالیکه ما را ترک میکرد با صدایی آرام فرمود: ما زمانى که پنج نفر یاور مانند این (هارون مکی) نداشته باشیم قیام نخواهیم کرد، ما به زمان مناسب آگاهتریم.
اگه قرار بود طرز فکرمونو برای خودمون نگه داریم نمیومدیم تبادل نظر  اینجا اسمش روشه هرکی نظرشو ...

شماها غیرت رو بد برداشت کردید گویا.....غیرت همونیه که یه مرد داره و مثل یه کوه پشت خانواده اجازه نمیده کسی نگاه چپ به خانواده داشته باشه....غیرت همونه که از اینکه یه نر نگاه بد به خانواده داشته باشه حسابشو برسه.... شوهر من هیچ وقت منو محدود نکرده....شماها تا یکی میاد راجع به پوشش خانومش نظر میده سریع میگید چرا فلان کرده....

واقعا من کم آوردم بخاطر این کامنتای بقیه

عزیزم خوندم از اول پست هارو من حرص خوردم به جای تو 

اخه تو چرا حس خوبتو میای اینجا میگی ک اون حس رو تبدیل به ضدحال کنن 🤔

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊

سلام عزیزم

خوبین جانم عزیزم حرفهای شوهرت بهت زد توهم باور کن از حرفاش چرا حرفاش باور نمیکنی بقیه دوستان میگن گولت زده نه گلم خیلی حرفاش اشتباهه چون اونا اعتماد به نفس ندارن

پس توهم اعتماد به نفس بالایی داشته باش از خودت خوبی هستی بپذیر از حرف شوهرت به گفتن اندام خوبی داری حرفاش بپذیر 

بخاطر همین خیلیا زنا حرفهای شوهرش میزنن قبول ندارن چون اعتماد به نفس پایین دارن 

پس خودت دوست داشته باشه شوهرت ازش تشکر کن ♥️خوشبخت و پاینده باشید

باشه خداروشکر ک خوش اندامی  ای کاشیه کم خوش اخلاقم بودی هرکی یه چیز نوشته جوابشو با تندی دادی& ...

حق داشته

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

خدا شفاتون بده واقعا 

حرف نزنید نمیگن لالید

همه‌چیز رو باهم قاطی نکنید 

اینقدر حسادت و سوختن نداره هاااا،ک اینجوری بعضی ها نمیدونن چجوری تخلیه کنن خودشونو

بحثش غیرت نبود،خوشحال بود ک شوهرش از اندامش تعریف کرده 

بیشتراز این خودتونو نشون ندید،زشته 

بنظر من ک همه اینایی ک چرت گفتن دختر بچه های دبیرستانی و راهنمایی هستن ک ریختن توی سایت و بیشتراز این هم توقع نمیره ازشون

اسی جونم،عشقتون پایدار گلی،ان شاءالله همیشه حال دلت عالی باشه جانم 😍😍

اگه یسریا حسادت میکنن خب اسیم داره پز میده قشنگ به قصد پز اومده این تاپیکو زده دیگه که بقیه رو بسوزونه وگرنه همه از این حرفا در طول روز زیاد میشنون

اینم ک میگین اگه یکی تاپیک میزد شوهره فحشش داده ناراحت میشدن بقیه به خاطر اینه ک فحش دادن و رفتار بد یه مشکله و باید یه راه حل واسش داد ولی کسی که آدمه و خوب حرف میزنه که دیگه مشکل نیست .طبیعی و راه حل نمیخواد.برای همین ضرورتی نداره بخاطرش تاپیک زد مگر صرفا جهت پز

ستاد_رک_بودن😁#  

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
مالِ خودش باشه؟ مگه جنسیم که مال اینو اون باشیم ؟ ما یک انسانیم اینو متوجه بشین  متوجه باسین ...

ببخش عزیزم از نظر قرآن بله اختیار زن با مردش هست حتی تا جای که مرد اگه نزاره زنش سر خاک پدرش بره زن حق نداره بره و اگه بره گناه کرده البته اگه به خدا قرآن دین اعتقاد داشته باشین دوم هم بله ازدواج یعنی دو نفر مال هم  شدن همون طور که زن دوست داره شوهرش چیزی این مدلی رفتار کنه مرد هم مثلا دوست داره زنش این مدلی رفتار کنه کلا اگه قراره به نظر های هم دیگه اهمیت ندین کلا ازدواج نکنه و مجرد باشه فقط مال خودش باشه راحت طلاق ها برای همینه اینقدر زیاد شده 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
وا چه ربطیییی داره زن و شوهر باید به علایق و سلیقه هم دیگه احترام بزارن شوهر ادم ممکنه غیرتی باشع می ...

نه اصلا این هم خوب نیست 

زمانی خوبه که به سلیقت احترام بذاره 

اگه دوس داری پاره پوره بپوش اگه دوس داری چادر سر کن

اکن باید احترام بذارا 

چطور شوهر غیرتی باشه زن باید کوتاه بیاد 

ولی مرد نباید کوتاه بیاد و به سلیقه خانومش احترام بذاره؟ 

بحث من الان در این پست اصلا استارتر نیست 

یه بحث کلیه 

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
اگه یسریا حسادت میکنن خب اسیم داره پز میده قشنگ به قصد پز اومده این تاپیکو زده دیگه که بقیه رو بسوزو ...

یه پست درست و حسابی دیدم 😂همه دارن باهم دعوا میکنن استارترم که هیچ 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
اصلا بیچاره هرچی باشه از چشم شوهرش خوشگله و خوش هیکل بعضیا چون از شوهراشون نمیشنون دارن میترکن

کلا یه عده اینجا رو با مرکز مشاوره اشتباه گرفتن

حالا اگه طرف مانتوی کوتاه و شلوارپاره بپوشه همینا برمیگردن میگن چه شوهر بی غیرتی

اونجا دیگه نمیگن اختیار تن ولباسش دست خودشه

خدایا شکرت
حق داشته

ن حق نداره ب همه توهین کنه 

یکی میگه شوهرت الکی گفته ب ما هم الکی میگن 

میگه شوهر تو شاید الکی بگه شوهر من اینجور نیست

یکی میگه برا شوهرت خاصی 

دیگه این ک بد نیست 

میگه شاید تو اینجور باشی من اینجور نیستم 

از صفحه ی اول بد جواب دادن تا رسید ب کامنتای بدتر اونم بخاطر طرز برخورد ایشون بود بنظرم