2777
2789
عنوان

از امپول میترسمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 29 پست
والا من خودم تو خونه امپولام رو به خودم میزنم راضی ام ده تا آمپول بزنم ولی قرص و شربت نخورم

واییی😑😑

به نام خداوند رنگین کمان ✨                         مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی میترسم هیچوقتم نمیزنم

جدیی؟🥺

به نام خداوند رنگین کمان ✨                         مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:)
نه ما خوشمون میاد.عاشق آمپولیم🙁

نه اخه من دیگه واقعا استثنامم تو بخش تزریقات میتونی بمونی؟

اره بمیرم هم نمیزنم  حتی یه بار داشتم تو تب میمردم

چنسالته؟؟؟

از 8 سالگی نزدم

واایی رکوردمو زدی😂

منمم☹اصلا حس خوبی بهش ندارم 

بخصوص وقتی برای ازمایش میخوان خون بگیرن 😵

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم

من از بچگی از آمپول وحشت داشتم

هر سری سرما میخوردم آمپول مینوشت با بدبختی میزدمش تا بلند میشدم ولو میدم وسط تزریقات و سریع دکتر میومد سرم برام وصل میکرد😂😂😂

یعنی یاد ندارم یبار مث ادم آمپول زده باشم انقد جیغ میزنم ک همراهام نسبتشون رو با من تکذیب میکنن ک تا آبروشون نره

۲۸ سالمم هست

لعنت# به آمپول😭

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍

منم یه بار بچگی غش کردم با آمپول ، یه بارم بچه بودم با داداش بزرگم که رفتم غرورم اجازه نمی داد جلوی اون ترس نشون بدم بی هیچ ترسی آمپول زدم همه تعجب کردن ،خودمم تعجب کردم ! ولی بعدها تا سن شما دچار عفونت های سرماخوردگی و خلط سینه معذرت می خوام .... میشدم ، کابوس بود برام هر دفعه هم برام آمپول می نوشتن تا اینکه .... علاقمند شدم به روانشناسی ایرادهای خودم رو سعی میکردم برطرف کنم با تکنیک های روانشناسی 

یه راه حل هم برای خودم توی این رابطه پیدا کردم از لحظه ای که می خوابم روی تخت فقط آروم که کسی متوجه نشه زیر لب هی صلوات می فرستم و به زور نفس عمیق می کشم مخصوصن موقعه ای که سوزن رو میزنن 

البته این مال اون موقع است که روی خودم کار کردم ، بعدها با سه تا بچه و زایمان آبکش ام می کردن بس که سوزن سوزنم می کردن 

حالا شما هم امتحان کن همیشه به آمپوله نگاه نکن اصلن چشمات رو ببند و زیر لب صلوات بفرست و  ذهنت رو متمرکز کن روی صلوات کم کم دستت میاد