2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی اگه نازک تر بشه باز به همون حالت قبلش بر میگرده

بله نازک میشه صدا بعد دوباره به حالت اول برمیگرده مثل قبل تن صداش میشه اون نازکیوو نداره میگم مال پسرم جیر جیر ک بود انقدر نازک شده بود یک هفته بعد عمل که رفتم دکتر ببینه عمل چجور بود گفتم چرا دکتر نازک شده صداش میمونه اینجور گف نه طبیعی درست میشه نگران نباش منم نارحت بودم نکنه اینجور بمونه  که دیدم نه از چند نفرم پرسیدم گفتن مال ما هم اینجور بود درست شد 

منم عمل کردم ربطی نداره اون حنجرس 

حالا خمه مثل هم نیستن یسری صداشون نازک میشه یسری نمیشه  من پسرم نازک شد خبلیم شبیه این دختر جیغ جیغو صدا نازک  تو نت هم نگاه کنید نوشته  

حالا خمه مثل هم نیستن یسری صداشون نازک میشه یسری نمیشه  من پسرم نازک شد خبلیم شبیه این دختر جیغ ...

اخه اون بچس رفته رفته صداش عوض میشه پسر باشه کلفت تر میشه ولی واسه کسایی ک سنشون گذشته فکر نمیکنم این اتفاق بیفته

یعنی تو بزرگسال ممکنه صدا واسه همیشه نازک بمونه؟ 

نمیدونم باز از دکتر بپرسید تو گوگل سرچ کنید  یا هنین نی تی سایت  بزنید عمل لوزه  تاپیکهای مختلف بالا میاد بخونید 

بله عزیزم من پسرم هم لوزه هاش هم لوزه سومش عمل کردیم بعدش صداش نازک شد شبیه حیر جیر ک 😁  ولی ی ...

پسرتون چند سالش بود عملش کردین با لیزر عملش کردین وقتی بههوش اومد گریه میکرد دوران نقاهتش چطور بود 

پسرتون چند سالش بود عملش کردین با لیزر عملش کردین وقتی بههوش اومد گریه میکرد دوران نقاهتش چطور بود&n ...

سلام پسرم ۶ سالگی عمل  کرد 

بیهوشش کردن با لیزر بود 

بعد بهوش اومدن درد داره 

باید چیزای خنک بیتنی ژله بخوره با اینکه خوشش میومد از بستنی ولی چون درد داشت نمیخورد من به زور میدادم به قولی هی گولش میزدم 

فرداش دکتر معاینه کرد گف اوکیه هر چی بیشتر بستنی بخوره اون قسمت عمل حالت سفیدک میزنه  یعنی روند عمل و بهبودی اوکیه .تقریبا تا بک هفته درد داشت هی هر روز کمتر از روز قبل 

باید بعدش سوپ مایعات بدی بهش بخوره بعد عمل صداشونون یکم شبیه جیر جیر میشه نازک و یجور انگار گوش خراش 

ولی دوسه ماه میکشه این تیز بودن صداش 

امیدوارم تونسته باشم راهنمایتون بکتم 

سلام پسرم ۶ سالگی عمل  کرد  بیهوشش کردن با لیزر بود  بعد بهوش اومدن درد داره  ...

سلام عزیزم ت  رو خدا ازت خواهش میکنم جواب منو بدید 

پسرتون رو کجا عمل کردید 

چطور بود 

چند سال پیش عمل کردید