2777
2789
عنوان

اعصابممممم خوردهههه

216 بازدید | 25 پست

اون هفته یک نفر زنگ زد برای خاستگاری ماهم قبول کردیم 

بعد گفتن مادرش بیادمنو از نزدیک ببینه 

امروز اومد بعد حرف زد که رشتت چیه از این داشتانا از پسرشم یخورده گفت بعد به مامانم گفت با دخترتون کار دارم میشه تنها صحبت کنم بعد رفتیم اتاقم 

خیلی قشنگ گفت ما رسم داریم اول دختر رو کل بدنشو ببینیم بعد اگه تقدیر  هم بودن با خانواده مزاحم میشیم  

ینی چشام چهار تا شد نمیفهمیدم باید چی بگم 

اصلا شوکه شدم بعد گفتم مگه میخوایید لباس بخرید تا اینو گفتم گفت دستت درد نکنه 😐 بعد خدافظی کرد رفت 

مامانم میگه نباید میگفتی مگه میخوای لباس بخری یجور دیگه میگفتی ناراحت نشه 

خب یعنی چی واقعا کل بدن منو چرا باید ببینه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لک پیسی کچلی سوختگی بخیه 

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

میگفتی باشه اول خودت لخت شو من ببینم میپسندم مادرشوهرمو اگه پسندیدم نوبت منه🤣🤣

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

مگه میخاد برده جنسی ببره😐خوب کردی باید شلنگو میگرفتی روووش ننش اینو گفته لابد پسره ام میومد میگف ی دور بم سرویس بده راضی بودم میگیرمت 😐ملت چه خدانشناس شدنن

قوی اما بی حس❄🖇

هر چیزی ک تو ازدواج سنتی نمیتونه پسر ببینه مادرو خواهرش نماینده میشن وارسیش کنن

از# ازدواج سنتی متنفرم

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌