2777
2789
عنوان

اورژانس ۱۱۵

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 22 پست
بخاطر اینکه امکان داره کرونا داره میان بالا سرش؟شنیدم خیلی پرهیز کردن

آره میان 

ب دوستت هرجور ک میتونی کمک کن بره تست کردنا و بعدش اگر مثبت بود بلافاصله بره سی تی اسکن ریه بده شاید ریش درگیر شده باشه

There is GOD💚💚💚   ..                                               
بابا خانوما پول ارواژانس میگه فکر کنم  اون که اگر بیان براش سرمی بزنن و.. پول میخوان  ول ...

حالش بده زنگ بزنیم چی بگیم!!!!!منظورم اینه ک بیاد بالاسرش دیگه ببینن باید بره بیمارستان یا با سرم و اینا خوب میشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بخاطر اینکه امکان داره کرونا داره میان بالا سرش؟شنیدم خیلی پرهیز کردن

میان ولی دیر میان

سلام خانوما❤️میشه برام سوره کوثر بخونین که شر اون مزاحم لعنتی کم شه اگر برام خوندین بهم بگین  منم برای حاجت دلتون سوره کوثر بخونم 
حالش بده زنگ بزنیم چی بگیم!!!!!منظورم اینه ک بیاد بالاسرش دیگه ببینن باید بره بیمارستان یا با سرم و ...

بگو حالش بده 

علائم شو بگو

سلام خانوما❤️میشه برام سوره کوثر بخونین که شر اون مزاحم لعنتی کم شه اگر برام خوندین بهم بگین  منم برای حاجت دلتون سوره کوثر بخونم