من باردارم سه ماه اون وقت مادر شوهرم چپ و راست ميگه از دست جاريم چيز بگيرم شبيه اون بشه نميدونم يا شبيه بچه اش بشه حالمو داره بهم ميزنه ديگه انگار من چمه فقط جاريم چشم رنگي اگر چشم رنگي نبود واقعا زيبا نبود من خيلي ازش سرم در هرصورت همه بنده ندا هستن ولي من بهم برميخوره نميدونم چيكاركنم
عزیزم خداحفظش کنه پسرمن ۲۲ماهه س هنوز تواین دورانم😁
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
عزیزم خداحفظش کنه پسرمن ۲۲ماهه س هنوز تواین دورانم😁
میگن ۳ سالگی دیگه راحتتر میشه خدا پسرتون رو حفظ کنه
خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
بگو دوس دارم بچم به خودم بره هروز تو اینه خودمو نگاه میکنم ممنون
منم هر روز تو اینه نگاه میکردم بچه عییین خودمه شوهرم میگه هیچ بویی ازش نبرده😂
خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
میگن ۳ سالگی دیگه راحتتر میشه خدا پسرتون رو حفظ کنه
عزیزم اون روستایی ک تو امضات نوشتی وضعیتش چطوریه؟
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
متاسفانه خیلی بد من تهرانم و کمک جم میکنم یکی از همکارام تو مدرسه بود
متاسفانه خیلی بد من تهرانم و کمک جم میکنم یکی از همکارام تو مدرسه بود
باش عزیزم.
حالا نمیدونم چقدر صحت داره ها بلاخره بچه یا به پدرش میره یا مادرش ولی خب چون مادرشوهرش اینجوری میگه ...
مال من جواب داد منم از خودم در آورده بودم نگاه میکردم میگفتم ایشالا ب خودم بره ک رفت😉