adambarfi1 مدیر عضویت: 1388/02/09 تعداد پست: 1045 عنوان هورااااامعلوم شدنینیمون چیه | مشاهده متن کامل بحث + 1494 بازدید | 22 پست سلام 3روزپیش رفتم سونوگفت هفته 19هستم ونینی هم پسره البته برامون فرقی نداشت اماالان که میدونم چیه یه حس جدیددارم که قابل توصیف نیست تاالان خیلی حرکاتش وحس نمیکردم امااین دوروزه حسابی وول میخوره زیردلم وای باورم نمیشه حالابایددنبال اسم باشیم آخه هنوزانتخاب نکردیم مامانمم میگه دیگه بایدانتخاب کنی وبااسم صداش کنی کسی رو که خیلی دوست داریوقتیقلبتو شکست این قلب دیگهنه با چسب ونه با نخ و سوزن ونه با گذشت زمانقابل درست شدنهشکست که شکست 1390/10/19 | 12:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فالاچی عضویت: 1387/11/19 تعداد پست: 1315 وای نازی من عاشق نی نی پسرم خدا برات حفظش کنه خدای من خدایست که اگر سرش فریاد بکشم : به جای دست رد به سینه ام ، نوازشم می کند و می گوید : من که میدانم جز من کسی را نداری ...!
:::مهســــــــــــــــــتـــا:::_MaHasTaa::: عضویت: 1390/02/12 تعداد پست: 355 مبارررررررررررررکقدمش برات خیر باشه الهیمن اسم پسرمو از حالا اتنخاب کردم..........هیراد
سفیدبرفی29 عضویت: 1387/08/15 تعداد پست: 15987 سلام .. مبارکه گل پسری..تو همونی که با شوهرت مشکل داشتی ؟؟ کوله بارم بر دوش، سفرى مى باید،سفرى تاته تنهایى محض...هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
تمنا79 عضویت: 1387/12/12 تعداد پست: 2285 ای جانم مبارکههههههههههههههههههههههههههههههههههتنش سالم باشه پسرگلتتتتتتتتت قند عسلللللللللخیلی نامردی ولی آدم برفی.......قرار نبود مگه منو توی یاهو مسنجر ادد بکنی؟؟منم مشکل......تو رو دارم میخواستم بدونم چه جوری حامله شدی.......خیلی نامردیییییییییییییییییییاگر اومدی و مایل بودی اددم بکنtamana vakili
فاطیما621 عضویت: 1388/01/20 تعداد پست: 1363 ای جونننننننننننننننننننننننن مبارکهانشاله سالم باشهههههههههههههههههه و زیر سایه مامان و بابا جونش سال های خوبی رو بگذرونه هر وقت نی نی جون تکون خورد یاد منم باششش بوس