2821
2789
عنوان

کنکور😶

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 28 پست
دهم ۴۰%  یازدهم ۱۰% دوازدهم۶%

تا اردیبهشت میتونی همشو ببندی؟؟

میتونی بعضی از مباحث رو بزاری همون موقع که آزمون 3 روز یه بار میدی بخونی

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تا اردیبهشت میتونی همشو ببندی؟؟ میتونی بعضی از مباحث رو بزاری همون موقع که آزمون 3 روز یه بار میدی ...

اره میخوام فشرده بخونم که تا ۲۰اردیبهشت تموم کنم بعد بشینم مرور و جمع بندی و تست ۸۵ تا ۹۹ 

دهم ۴۰%  یازدهم ۱۰% دوازدهم۶%

ب نظرم پایتو بزار کنار دوازدهمتو بخون هم نهایی هم کنکور!!! دیر جنبیدی!!!!چون شصت درصد سوالا از دوازدهمه!!!

اگ انسانی بودی شاید دولتی میووردی ولی تج نمیش!!!

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
ب نظرم پایتو بزار کنار دوازدهمتو بخون هم نهایی هم کنکور!!! دیر جنبیدی!!!!چون شصت درصد سوالا از دوازد ...

ولی خیلیا تونستن توی ۳ماه قبول بشن 

حتی یکی از فامیلامون توی ۶۰روز سه رقمی آورد اونم صفر بود 

بهش گفتم به منم کمک کن گفت شرمنده وقتش رو ندارم

ولی خیلیا تونستن توی ۳ماه قبول بشن  حتی یکی از فامیلامون توی ۶۰روز سه رقمی آورد اونم صفر بود&n ...

اگ گوشیو نینی سایتو بزاری کنار موفق میشی

واس منم دعا کن!! موفق باشی❤

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
عزیزم چرا استرس میدی بهش ک همین انگیزشم از بین بره و کلا نخونه؟؟؟؟

یه مشکلی برام پیش اومد نتونستم زود شروع کنم 

۱۵روزه از این مشاور تا اون مشاور میگن سال دیگه 

ولی من امسال قبول نشم بابام منو میفرسته اونور 

ولی من زندگیم خونوادم اینجاست

تورو خدا کمکم کنید یه راهی جلوم بزارین امسال قبول شم

اگ گوشیو نینی سایتو بزاری کنار موفق میشی واس منم دعا کن!! موفق باشی❤

نینی سایت و خیلی نمیام ماهی دو بار اونم وقتی سوال دارم 

اگه بدونم‌امسال قبول میشم گوشیو میدم بابام

عزیزم یه مشاور بگیر اگه وضعیت مالیت خوبه این آقا قبلا مشاورم بود ۰۹۱۲۳۰۰۰۹۴۱ آهنگر

ممنون ولی مشاور نمیخوام 

از خونوادم خجالت میکشم هعی باعث زحمتشون میشم

میخوام خودم تلاش کنم 

و کاش قبول بشم امسال😣🤕

عزیزم چرا استرس میدی بهش ک انگیزش از بین بره و کلا نخونه؟؟؟؟

واقعیتو گفتمش!!!

تجربی داوطلباش زیادن چون دسو پا شکسته خونده و دوازدهمش خیلی پایین بود!!!

ی کنکوری واقعی خودش با استرس کنار میاد و میتونه انگیزه هم از بدترین جملات بگیره 

ضمنا شما ک اینجوری میگی خودشم استرس میگیرع

استارتر @پزشکی مگ شما قوی نیسی؟!

نینی سایت و خیلی نمیام ماهی دو بار اونم وقتی سوال دارم  اگه بدونم‌امسال قبول میشم گوشیو میدم ب ...

اگ قوی باشی قبولی!!!