پیامبر(ص ) فرمودند: «اول ماسئلت یوم القیامه الصلاه ان قبلت قبل ما سواها و ان ردت رد ماسواها . در قیامت اول چیزى که مورد پرسش قرار مى گیرد نماز مى باشد. اگر قبول شد دیگر اعمال نیز مقبول است و اگر رد شد بقیه نیز مردود مى باشد »
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان ک روح اموات در برزخ هست و قیامتی نشده. یعنی تا قیامت با خوندن قضای نماز اموات میشه موجب مغفرتشو ...
میشه عزیزم انشاء الله... بی تاثیر نیست. میگن اون دنیا اموات خیلی احتیاج دارن. حتی بعضی فرزندان تو زنده بودن والدینشون عاق والدین نشدن ولی بعد مرگشون چون اونا رو فراموش کردن ،عاق والدین میشن.
عزیزم چه فرقی میکنه هممون ادمیم دیگه.حالا چون ما ایران به دنیا اومدیم باید هم این دنیا عذاب بکشیم هم ...
شما از بچه ۷ ساله ای که مدرسه میره همون قدر انتظار داری که از یه بچه ۷ساله ای که نتونسته مدرسه بره؟؟
درباره نمازم همینه. قطعا تکلیف من و شمایی که مسلمونیم و اطرافمون یه عالمه نمازخون دیدم و به یه عالمه مطالب اسلامی دسترسی داشتیم با کسی که هیچ کدوم اینا به گوشش نرسیده فرق میکنه. اگه نکنه که با عدالت خدا در تضادِ...
من صحبتم این بود حرف شما غلط نیست ولی ربطی به صحبت من نداشت
دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜 خوبی های وجدان خفه کن!👈 طرف بعضی از بدیها را رها نمیکند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند میرود چهار تا کار خوب انجام میدهد. وجدانش آرام میشود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
خیلی ممنون انشالله میخونم و میدونم خدا قبول میکنه و پدرمو میبخشه چون خدا مهربون ...
عذاب جاودان مال یه عده افراد هست که بی رحم اند و انسامهای بی گناه رو میکشند حتی به بچه های کوچک هم رحم نمیکنن. ولی بقیه هم به نسبت گناهانمون عذاب می بینیم تا پاک شیم.
خدا خودش همه مون رو ببخشه و بیامرزه بعد از دنیا ببره.