2777
2789
عنوان

زنگ زدم نامزدم دعوتش کردم!

| مشاهده متن کامل بحث + 8732 بازدید | 350 پست
نه چون گفتی حتما میری پربازدید😂 آی ام دهه هشتادی😃😁😁

من نییییز بیا ببریمش یکم اذیت کنیم😈

اگر بی‌رحمانه شکسته شدی اما هنوز شجاعت آن را داری که با موجودات زنده دیگر مهربان باشی،تو یک انسان سرسخت با قلب یک فرشته ای.🤗🍃🌈♥️🧚‍♀️
نمیدونم والا من پارتنر نداستم که از این چیزا بیلد باشم ، نمن اون خر خون دانشگاه بودم😅😅

پس بهت پیشنهاد میکنم جنگ و جدل های عرو مادر شوهر و خواهر شوهر دوستای نی نی  سایت و و بخونی وتجربه کسب کنی 

میشود برای بیقراری دلمـ خدا خدا کنی ؟؟؟..ماهیچ،الہـی همه تو....🙏🏻🙏🏻🙏🏻برای مامان شدنم یه صلوات میفرستین 🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه به بقیه میگین عزیزم بنظرم خیلی ناخوشاینده و همسرتون حتما بدشون میاد

نه کلا ادم مهربونی ام😕 سعی میکنم دیگه نگم فرقش اینکه به خانومم غلیض تر میگم 😅

الهم عجل لولیک الفرج ، کاربراقا هستم، متاهل
نه عزیزم فرق داره درمتنگر نه ، کاردرمانگر

عزیزم چیع 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نه عزیزم فرق داره درمتنگر نه ، کاردرمانگر

خب چی میکنید؟؟؟شغلتون چجوریه ینی؟؟؟

اگر بی‌رحمانه شکسته شدی اما هنوز شجاعت آن را داری که با موجودات زنده دیگر مهربان باشی،تو یک انسان سرسخت با قلب یک فرشته ای.🤗🍃🌈♥️🧚‍♀️
نه کلا ادم مهربونی ام😕 سعی میکنم دیگه نگم فرقش اینکه به خانومم غلیض تر میگم 😅

خیلی سعی کنید به بقیه نگید لطفا

حتی ب شدت رقیقش رو

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
آخی 🧡🧡 خداحفظشون کنه

زنده باشی عزیزدلم 

الهی آمین  🙏💕🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
. @اعتصامی     ایشون رو هم صدا کنید😃😃

پناه_بر_خدا#  📿

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
خب چی میکنید؟؟؟شغلتون چجوریه ینی؟؟؟

مثلا شما پاتونو ، کمرتو نو ،گردنتونو عمل میکنید بعد بعد عمل عوارض حرکتی  ، ... داره ما کاری میکنیم که اونها رفع بشه ، و یا اگر که شما اسکولیوز ، گودی کمر ، کیفوز داشته باشید هم رفع میکنم

الهم عجل لولیک الفرج ، کاربراقا هستم، متاهل
نمیدونم والا من پارتنر نداستم که از این چیزا بیلد باشم ، نمن اون خر خون دانشگاه بودم😅😅

من خودم از هر چیزی تو سایز کوچیک خوشم میاد 

عروسکای کوچیک حتی ظرفای کوچیک با نمکن اگ خوش ذوق باشن حتی با ی دست کلید بامزه هم خوشحال میشن

دل به دست ان نگار شوخ و شنگ افتاده است / طفل بازی گوش را آتش ب چنگ افتاده است              
من نییییز بیا ببریمش یکم اذیت کنیم😈

نه گناه داره بنده خدا 

کادر درمان بودنش دل منو به رحم آورد😄😄

حالا که بیشتر فکر میکنم 🤔🤔

به نظرم بد نیس اذیتش کنیم😈😈

می خواستم زندگی کنم   راهم را بستند .      ستایش کردم   گفتند خرافات است .    عاشق شدم   گفتند دروغ است .    گریستم  گفتند بهانه است.   خندیدم   گفتن دیوانه است .  دنیا را نگه دارید   میخواهم پیاده شوم  .     دکتر شریعتی      🍊🍊      شنیدم بوی او    مستانه رفتم سوی او      تا چون غبار کوی او      در کوی جان منزل کند    مولوی 🍊🍊    وقتی ارزش ها عوض شوند   عوضی ها با ارزش می شوند 😏     گاندی.