2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

جوانان پاک اریایی چشم و گوششون بسته ست 

نکنید این کارارو 

یک_عقاب_همیشه_تنهاست#

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

عشق همتون جاوید انشالله میشه برام دعا کنید من و عشقمم به هم برسیم؟خواستگارمه ولی بخاطر بحثای قومیتی نمیذاره مامانم😔

حاجت سنگینی دارم برام  دعا کنید🙏🏻من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام.. .

یه بار دستم برید رفتیم بخیه کنیم کف دستم خیلی شدید با اینکه خیلی مغرور و عصبی و خشنه ولی من عاشق همین مدلشم😂😍 بعد جلو دکتر که دوتا مرد بودن کلی قربون صدقم میرفت دستمو گرفته بود میگفت دردت بجونم تمام زندگیم درد نداره که و گریه کرد😳😳😍😍😍😍من باورم نمیشد چون بیش از حد غیرتی مغروه 

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
انشالله قومیتی؟میشه بیشتر توضیح بدین

من عربم و اهل جنوب اون کورده اهل شمال کشور ولی زبون جفتمون و‌خانواده هامون فارسیه 

پدرم فوت کرده مامان و برادرم رضایت نمیدن بخاطر فامیل پدریم 

حاجت سنگینی دارم برام  دعا کنید🙏🏻من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام.. .

یه بار یادمه برا شوهرم غذا پختم خیلی سیر توش رنده کرده بودم و خیلی فلفل ریختم انقدر تند شده بود که نگو طفلک غذارو با اشتهای الکی و به زور خورد آخرش برا اینکه دهنش نسوزه نصف نوشابه خانواده رو بالا کشید و فقط از من تشکر میکرد که ناخودآگاه مثل غولا عاروق زد برا این که اونم احساس غریبیی نکنه منم نصف دیگه ی نوشابه رو خوردم و منم عاروق زدم نگم براتون از خنده هامون و بوی اتاق که پر شده بود از بوی عاروق ما دوتا از اون به بعد بود که بعد غذاها به افتخارهم اعلام میکردیم که این عاروقو به افتخار تو میزنم و بعد عاروق میزدیم خیلی حس خوبی بود

ایشالا قسمتتون بشه

الهییی خوشبخت باشین همیشه

ممنون عزیزم😍همچنین شما

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
یه بار یادمه برا شوهرم غذا پختم خیلی سیر توش رنده کرده بودم و خیلی فلفل ریختم انقدر تند شده بود که ن ...

ازین قسمتا ن خدایی همون مجرد بمونیم بهتره😐

لطفا اگ بیشعوری پستای منو ریپ نزن مرسی❤️