2777
2789
عنوان

عفونت واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 93 پست
من خارش دارم وای صبح زود یبار دود دادم الانم یبار ،انقدر سوزوند که نگو 😥😥😥

خارشم داری؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید استارتر من سه ماه بود پریود نشده بودم چاقم و پریودام نامنظمه،حالا امروز شدم خیلی خیلی کم و ل ...

زعفرون بخور

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
خارشم داری؟

منم خارش دارم و دهانه رحمم قرمز شده

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
چیزیم نشه؟ چقدر دم کنم؟

یکم دم کن آبجوش بریز روش بخور

وای مثل من کلافه شدم ساعت ۶صبح تاپیک زدم

امیدمو دیه از دست دادم میگم نکنه خوب نشم

منم خارش دارم و دهانه رحمم قرمز شده

پس احتمالا قارچ داری 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
پس احتمالا قارچ داری 

آره قارچ دارم

خارشم داری؟

آره خیلی زیاد بود از صبح یه خورده کم شده،پماد تریماسین ان ان (نمیدونم اسمشو درست نوشتم یا نه ) یه کم زدم ،دوبار عنبرنسا دود دادم ،تو آفتابه نمک و آب ولرم ریختم و خودمو شستم

میگن درمان با لیزر خوبه؟