2777
2789
عنوان

همسرم همش توی گوشی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 61 پست
ان شاللهههههههه.بابا کلااصلاگوشی نابود بشه.میدونم سرگردم کنندستووخوبه ولی چیه‌اخه چشم‌ادم‌کله ادم دا ...

دقیقا کل گندا از گوشی شروع میشه ..اینقد سرگرم میکنه طرفو ک از زندگی میمونه..چشم و ...ک نابوده...

منک واقعا اذیتم شوهرم تو اینستا اصن انگار نیستش...هی پاک میکنم باز نصب میکنه...چیزی نداره هی چیزا مورد علاقشو نگا میکنه لامصب تهم نداره...‌😭

👪
همش توی واتساپ هست حتی سرکارهم هرنیم ساعت یکبارمیگه برام طرح میفرستن برای کارش امامیدونم چرت میگه

وات ساپش رو هک کن وقتی خونه هس انلاین میشه تو وات ساپ 

هزار مرتبه شکرررررت ب خاطر هدیه ای ک‌بهم دادی تا آخر عمر مدیونتم خودت مواظبش باش تو روز تولد حضرت معصومه بی بی چکم مثبت شد ١٢تير صداي قلب كوچولوشو شنيدم الهي فدات شم آروم جونم خدایا خودت دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمییین😍 قلبای مچاله شده ی زیادی رو دیدم ک خدا نجاتشون داده خدایا عهدی ک تو سختی و ناراحتی باهات بستمو تو خوشی شادی نمیشکنم 🥺زمانی دستمو گرفتی و ارزومو براورده کردی ک از همه عالم و ادم بریده بودم شده بودم ی ادم تنها فقط ورد زبونم بود من ب دنیا اومد ک نحس بمیرم امیدی ب ادامه زندگی نداشتم مث هميشه دستمو گرفتي 😻و او خداوند ناممكن هاست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان