zizigolo______ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 19479 عنوان خیلی دوست دازم موهامو کراتینه وکوتاه کنم ولی پول ندارم 342 بازدید | 19 پست فرو وزه پول کرات ندارم زنگ نشده هست مجردم موخوره هم از این ور میچینم از اونور میزنهای خدا اگه میشد که کراتینه کنم کوتاه کنم عالی میشد کوتاه کردنو بلا نسبت میدونم مثل .... پشیمون میشم سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی موسی بن جعفر ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب 1400/01/16 | 13:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_ساتیا_ عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 835 دختر خاله من شامپو کراتین استفاده میکنه میگه راضیه /: همه یکی تایپک عکس تگشون میکنه یکیم نداریم مارو تگ کنه😕هعی لوله گاز😐🔪
فااطمه_خانووم عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 3831 منم خیلی چیزا دلم میخواد ولی جیبم میگه غلط_کردی# 😂 دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور ❤️. کرمانجم 😎✌🏻
dokhtarbad عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 4404 هزینش زیاد نیست ۳ ۴ تومنه برو سرکار یه ماهه جمع میشه پولش
zizigolo______ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 19479 هزینش زیاد نیست ۳ ۴ تومنه برو سرکار یه ماهه جمع میشه پولش وا سه چهار تومن چیزی نیست! خوشبحالت من حقوقم ۶ ماه ۶۰۰ تومنه سالانه طول میکشه سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی موسی بن جعفر ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب
zizigolo______ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 19479 منم خیلی چیزا دلم میخواد ولی جیبم میگه غلط_کردی# 😂 والا سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی موسی بن جعفر ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب
_ترمه_ عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 6787 منم همینطور موندم چ کنم راجب صافی داعمی چیزی شنیدی؟راسته یادروغ😂
_ترمه_ عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 6787 دختر خاله من شامپو کراتین استفاده میکنه میگه راضیه /: واقعا؟؟
dokhtarbad عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 4404 وا سه چهار تومن چیزی نیست! خوشبحالت من حقوقم ۶ ماه ۶۰۰ تومنه سالانه طول میکشه نفهمیدم ماهانه ۶۰۰ هزار تومن؟مگه میشه الان پایه کار حداقل ۱ ۲ میلیونه که کراتین مراقب های بعدی زیادی میخواد مثل روغن تراپی و ...اگه نتونستی بری کراتین برو پروتین تراپی خیلی بهتره
zizigolo______ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 19479 نفهمیدم ماهانه ۶۰۰ هزار تومن؟ مگه میشه الان پایه کار حداقل ۱ ۲ میلیونه که کراتین مراق ... نه ۴ ماه ۶۰۰ سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی موسی بن جعفر ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب