2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اره توی ۶ جلسه تموم شد راحت  دایود اصلا خوب نیست

منم کندلاست ولی گفت ۸ جلسه الان جلسه۵امه ولی ۳۰موهام برگشته

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋
منم دو جلسه shr رفتم ولی خیلی سوزش داشت اصلا نمیشد تحمل کرد از یه طرفم گفتن برمبگرده

کندلا درد داشتی؟؟؟من هیجا درد نداشت از جلسه ۴ب بعد زیربغل و بیکنی وحشتناک شد دردش برام یه پماد کاااامل زایلاپی میزنم میرم

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋
کندلا نرفتم که میگم shr اها بی حسی زدی ینی؟

اهااا ببخشید خوب نخوندم پیامتون رو😅

اره بدون بیحسی نمیشه اصلا جلسه قبل نزدم با شات اول ناخوآگاه طرفو پرت کردم😑غیرقابل تحمله

اهااا ببخشید خوب نخوندم پیامتون رو😅 اره بدون بیحسی نمیشه اصلا جلسه قبل نزدم با شات اول ناخوآگاه طر ...

ای وای 🥺🥺

بی حسی میزنی چیزی متوجه نمیشی دیگه ینی؟

ای وای 🥺🥺 بی حسی میزنی چیزی متوجه نمیشی دیگه ینی؟

ن دیگ دردش قابل تحمل میشه 

مصداق اون جمله ست ک میگ بکشو خوشگلم کن😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز