2777
2789
عنوان

کیا زیر۱۸ ازدواج کردن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 78 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ۱۴ سالگی عروسی کردم ۱۷ سالگی طلاق گرفتم و ۱۸ سالگی دوباره ازدواج کردم الانم ۲۰ سالمه و خدارو شکر از این زندگیم راضی ام 

خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍
سنتی بود ۱۰ سال 😁

یا.ابوالفضل#  

😯

عضو اکیپ علمی تخیلی♡ رییس اکیپ ماورایی^-^کسی را دوست دارم برای همین با رنگ خونم مینویسم میترسم نفهمه اما من بازم دوستش میدارم و خواهم داشت سخته دوریش برام نمیدونهمیخوام بفهمه نمیفهمه میخوام بهش راحت و مستقیم بگم اما نمیتونم بگم😔کاش یک روزی بفهمه😢                                        یکی توی دلمه فرق داره با همه واسش جونمم بدم بازم خیلی کمه یه حسیه تو چشاش دلم رفته براش مثل اون دیگه نیست واسه من بشه کاش😔
من ۱۴ سالگی عروسی کردم ۱۷ سالگی طلاق گرفتم و ۱۸ سالگی دوباره ازدواج کردم الانم ۲۰ سالمه و خدارو شکر ...

😐طلاق تو سن ۱۷ پشم هایم از ازدواج ها میریزد من تازه سومین عشقمو پیدا کردم😐

عضو اکیپ علمی تخیلی♡ رییس اکیپ ماورایی^-^کسی را دوست دارم برای همین با رنگ خونم مینویسم میترسم نفهمه اما من بازم دوستش میدارم و خواهم داشت سخته دوریش برام نمیدونهمیخوام بفهمه نمیفهمه میخوام بهش راحت و مستقیم بگم اما نمیتونم بگم😔کاش یک روزی بفهمه😢                                        یکی توی دلمه فرق داره با همه واسش جونمم بدم بازم خیلی کمه یه حسیه تو چشاش دلم رفته براش مثل اون دیگه نیست واسه من بشه کاش😔

خخخخ اره . تو چند سالته مگه

خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍

من دیدم تو سن ۱۳ یا ۱۴ سالگی هم جدا شدن 

عاقا کاربری سومم هست 😐دوتا قبلی به دلایلی ترکوندم😐          تو زبان ترکی میگن {آی ده چخمسن منی آیم گلر..♡}یعنی به ماه بگین تو آسمون نیاد ماه من میخواد بیاد 😍♥️🤍ترک نیستم ولی ترکی دوس🤪حالا که تا اینجا خوندی برا برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرس🥺♥️
عزیزمن ۱۴ بودم شوهرم ۲۳ به نظرم خوبه مشاور ها هم میگن ۱۰ سال خوبه  فامیلمون ۱۵سالش ازدواج ک ...

پش مام-#