من خودم ۱۴ و الان خیلی ناراحتم زندگیم پر غم شد . هرچند خودم اصلا راض نبودم و اصرار مامانمم بود خب حالا من از خدا سوال دارم برای چی من ابنقدر باید بدبخت باشم ؟
عضو اکیپ علمی تخیلی♡ رییس اکیپ ماورایی^-^کسی را دوست دارم برای همین با رنگ خونم مینویسم میترسم نفهمه اما من بازم دوستش میدارم و خواهم داشت سخته دوریش برام نمیدونهمیخوام بفهمه نمیفهمه میخوام بهش راحت و مستقیم بگم اما نمیتونم بگم😔کاش یک روزی بفهمه😢 یکی توی دلمه فرق داره با همه واسش جونمم بدم بازم خیلی کمه یه حسیه تو چشاش دلم رفته براش مثل اون دیگه نیست واسه من بشه کاش😔
من ۱۴ سالگی عروسی کردم ۱۷ سالگی طلاق گرفتم و ۱۸ سالگی دوباره ازدواج کردم الانم ۲۰ سالمه و خدارو شکر ...
😐طلاق تو سن ۱۷ پشم هایم از ازدواج ها میریزد من تازه سومین عشقمو پیدا کردم😐
عضو اکیپ علمی تخیلی♡ رییس اکیپ ماورایی^-^کسی را دوست دارم برای همین با رنگ خونم مینویسم میترسم نفهمه اما من بازم دوستش میدارم و خواهم داشت سخته دوریش برام نمیدونهمیخوام بفهمه نمیفهمه میخوام بهش راحت و مستقیم بگم اما نمیتونم بگم😔کاش یک روزی بفهمه😢 یکی توی دلمه فرق داره با همه واسش جونمم بدم بازم خیلی کمه یه حسیه تو چشاش دلم رفته براش مثل اون دیگه نیست واسه من بشه کاش😔
😐طلاق تو سن ۱۷ پشم هایم از ازدواج ها میریزد من تازه سومین عشقمو پیدا کردم😐
من دیدم تو سن ۱۳ یا ۱۴ سالگی هم جدا شدن
عاقا کاربری سومم هست 😐دوتا قبلی به دلایلی ترکوندم😐 تو زبان ترکی میگن {آی ده چخمسن منی آیم گلر..♡}یعنی به ماه بگین تو آسمون نیاد ماه من میخواد بیاد 😍♥️🤍ترک نیستم ولی ترکی دوس🤪حالا که تا اینجا خوندی برا برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرس🥺♥️