2777
2789
عنوان

از جنگ اعصاب میخوام همسرمو تقدیم کنم به خانوادش

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 83 پست
مادرشوهر من میره سوتین میخره بعد شوهرمو صدا میکنه میگه کدوم رنگشو بردارم بقیه اشو پس بدم

وا چرا از تو نظر نمیخواد اینا فقط میخوان عروسو حرص بدن ولی نمیدونم به چی میخوان برسن

تو بزرگترین مشکلها خدا پشتمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینهمه نزدیکی جالب نیست😳 تو رختخواب😳

اره وقتایی که اونجا میریم موقع خواب قبل اینکه من برم بخوابم میره تو رختخواب شوهرمو بغل میکنه محکم و میبوسه و کنارش دراز میکشه حرف میزنه

عروس ودامادهم جزخانوادن 

اینا عروسو جزو خانواده نمیدونن مثلا من کمرمو عمل کردم دو هفته نیومدن ملاقاتم و دخترشون ۱۹ سالشه یه زنگ نزد پیام نداد بهم روزی هم که اومدن بعد از دو هفته دست به هیچ کاری نردن شوهرم یسره پذیرایی کرد و ظرف شست  زمانی که من عمل کردم یهو مادرشم همزمان بامن مریض شد

درووووغ میگی  مگه میشه 😲

وقتی طرف حیا نداره میشه خواهر شوهر مادر منم همیشه سینه هاشو میندازه بیرون انقدر بزرگن ک سوتین اندازش نمیشه همش تاب توری میپوشه 

همیشع سینشم از سوتین معلومه

درووووغ میگی  مگه میشه 😲

بخدا

سینه هاش بزرگه تو خونه سوتین نمیبنده جلو پدر و برادراش بعد با یه تاپ بندی میچرخه نصف دلش و سینش بیرونه یبارم سوتین بست که کل سوتین کامل معلوم بود اما مثلا جلو من شلوار عوض نمیکنه 😐

اینا عروسو جزو خانواده نمیدونن مثلا من کمرمو عمل کردم دو هفته نیومدن ملاقاتم و دخترشون ۱۹ سالشه یه ز ...

ببین من مادرم خانواده شوهر انقدر بدش ازش مامانم میاد و ما بچه هاش ک خدا میدونه با مهربانی حرص میدن ادمر با بشم قربونت تیکهمیندازن فرض کن!

انقدر فشار رو مامانم اوردن ک خواص خود سوزی کنه 

فقط بخاطر پول بابامو میخوان

بخدا سینه هاش بزرگه تو خونه سوتین نمیبنده جلو پدر و برادراش بعد با یه تاپ بندی میچرخه نصف دلش و سین ...

عزیزم برامنم همچین چیزی پیش اومده ،شوخی کن باهاشون زیادکه برن لباس بپوشن

خدایا شکرت ♥️♥️♥️