2777
2789
خوشبحالت مبارکه  چه علائمی داشتی؟؟ منم میخوام بزنم ولی میترسم😑

چن روز تا پری مونده؟؟

من پنجشنبه موعد پریه  امروز زدم منفی شد ۱۳ روز از تخمکگذاریم گذشته 😕

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
چن روز تا پری مونده؟؟ من پنجشنبه موعد پریه  امروز زدم منفی شد ۱۳ روز از تخمکگذاریم گذشته 😕

من21 امم.

این ماه گرفتگی عضلات شدید ران و لرز شدید داشتم

مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من21 امم. این ماه گرفتگی عضلات شدید ران و لرز شدید داشتم

منم خیلی علائم دارم ولی بی بی نزن بزار روز موعدت بزن

من حالم گرفته شد

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
نخریدم اصلا دیگه مهم نیس واسم خسته شدم دیگه

ان شاالله مامانی😍

خیلی خیلی مبارکه..دیدن این صحنه برا من ک شده آرزو.. فردا صب یکی دگ بزن مثبت بود ایشالا برو آزمایش. ...

انشالله که شمام هرچی زودتر مامان میشی به حق پنج تن

خوشبحالت مبارکه  چه علائمی داشتی؟؟ منم میخوام بزنم ولی میترسم😑

قربونت عزیزم انشالله قسمت شما و همه منتظرا  من سینه هام درد میکنه حتی زیر بغلم دوسه روزی تیر میکشید ،زیر دلم تیر میکشید ودرد میگرفت دردش یجور بود که میگرفت ول میکرد ،دستشویی میرفتم زیاد ،حس بویاییم بیشتر شده،چیزای شیرین از چشم افتاده ،کم خوابم شدم بنظرم 🤔

مبارکه انشالله سالم و سلامت دنیا بیاد عزیزم  برا منم دعا کن توروخدا منم باردارشم پسر

ممنون عزیزم انشالله که خدا یه بچه سالم و صالح بهت بده وهمون که شما دلت میخواد باشه