2777
2789
حرفات کاملا درسته ولی بحث تساوی حقوق زن و مرده  نه اینکه به نسبت سایر کشورا مردا تحت فشارن&nbs ...

خب مرد ها هم عملا حقوقشون پایمال شده دیگه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من راجب اون ورزشکار نمیگم  انقدرر مثال هست که حتی به اونصورت مطرح هم نشده  خب اصلا همین ...

👍👍👍👍👍👍👍👍

چون بر اساس دین ما زن فاقد عقله 🙄🙄🙄🙄

از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسخت‌ترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟  گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞               به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃.                  بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن  هستش  🤗🤗🤗       
اصلا قاضی زن نداریم  شاید منظورت قاضی خانواده اس که همچین مالی هم نیست  من میگم چرا حفوق ...

من تو پرونده های کیفری هم قاضی زن دیدم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
من راجب اون ورزشکار نمیگم  انقدرر مثال هست که حتی به اونصورت مطرح هم نشده  خب اصلا همین ...

ب همون علت ک خیلی چیزها مث مهریه و شیربها با خانوم هاس

همه میتونن شرط ضمن عقد کنن اکثرا بلد نبودن شما میتونی حتی خدمه بخوای باید بیاره 

شروط ضمن عقد😊😊

😨😨😨😨😨

بابا داری حق طبیعیتو از یکی طلب میکنی 😨

چرا اصلا دست اون باشه که ببینم به هزار زحمت طلاق بده با نه

از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسخت‌ترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟  گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞               به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃.                  بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن  هستش  🤗🤗🤗       
علاوه بر این زنها جسارت گرفتن حقشان ندارن اگر همشون بگن ماهم حق طلاق میخوایم وگرنه بله نمیگیم به هی ...

خب چرا نباید حق طلاق و تحصیل مرد دست زن باشه؟! 

و اونا جسارت به خرج بدن واسه گرفتن حقشون؟! 

‹باز میشه این دَر ؛ صُبح‌ میشه‌ این‌ شب ... ☁️💜›
من تو پرونده های کیفری هم قاضی زن دیدم

ممکنه 

شاید من نشنیدم 

خب چرا نباید حق طلاق و تحصیل مرد دست زن باشه؟!  و اونا جسارت به خرج بدن واسه گرفتن حقشون؟!&nbs ...

چی بگم

چون یه جورایی مرد صاحب اختیار زن میشه در ازدواج طبق دین

با دین نمیشه جنگید عزیزم

اما زن باید حق تحصیل و اشتغال رو بگیره موقع عقد

عقل توی سیبیله گویا 😄👌🏻

دقیقا 😭

فقط دلم از این میسوزه خانوما هم از این اراجیف دفاع میکنن

ب همون علت ک خیلی چیزها مث مهریه و شیربها با خانوم هاس همه میتونن شرط ضمن عقد کنن اکثرا بلد نبودن ش ...

همون گرفتن حق مهریه واسه خیلیا انقدر با دردسر هست که مجبور میشن قیدشو بزنن

‹باز میشه این دَر ؛ صُبح‌ میشه‌ این‌ شب ... ☁️💜›
[QUOTE=184077239]اصلا قاضی زن نداریم  شاید منظورت قاضی خانواده اس که همچین مالی هم نیست  م ...

من با همشووووون مخالفم 

مهریه دیگه جیه 

چرا یه اقا به خانوم همچین تعهدی بده 

دونفر میخوان با هم باشن اگه یک دهم درصدم نخوان این مهریه جلوشونو نمیگیره فقط یه بار اضافه و بیخودی و غذاب اور رو دوس اقایونه