2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂😂خدایا بنده خدا چی گفت مبگه قضاوت خب راست میگه این برنمیگرده دروݝه

همین بگووووو.حرف ندایاسی باورمیکنه.بقول دوستمون لایومیگیره موقع دستشویی کردنش

توکل برخدا❤️توسل برامام رضا❤️
ندا ياسي به جز اينكه خل و چل بود  كار ديگه اي هم كرده ؟ مثلا سايت شرط بندي ، يا اينكه حرف سياس ...

سایت داره

در مورد همه چیم نطر میدی سیاسی اجتماعی همه چی

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

کسی ک با گوزیدن معروف شده رو نگرانشی؟ تا الان چه سودی داشته ؟ والا من کلی کلیپ دیدم ک فقط داشته به ایرانی ها فوش میداده 

خودش اصالتا ایرانی نیس . افغان یا عرب هس ک تو ایران زندگی میکردن

البته اینو هم زیاد مطمئن نیستم و در کل هنری نداره پس سودی هم نداره . وقتت با ارزش تر از اینا هست ک دنبال کننده این جور آدما باشی

احمق هارو معروف نکن و سعی کن آدمای درست و حسابی رو فالو کنی 

بخدا دارم نصیحتت نمیکنم . کلا دوست دارم زن های ایرانی از نظر فرهنگ بالا باشن

یک نفر مانده از این قوم که برمیگردد :)                        میشه واسه حاجت توی دلم یه صلوات بفرستین
سایت داره در مورد همه چیم نطر میدی سیاسی اجتماعی همه چی

خوب پس تشريف بياره به خدمتش ميرسند 😅

با اين اوصاف فكر نكنم جرعت داشته باشه حتي تا تركيه بياد 

بعدم با اين همه سختي رسيده كانادا ، چرا بايد برگرده 🤔🤔🤔