2777
2789
عنوان

برنامه ریزی

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 27 پست
رفتم . پبش چندین مشاور و روانشناس . گفتن هیچیت نیست حتی در نت و انلاین و‌‌.‌.‌.... بازم‌گفتن هیچیت ن ...

ادم هرچقدم پیشرفت کرده باشه بازم راه برای پیشرفتای بیشتربازه، بازم میتونی هدفگذاری کنی،انشالله هرچه زودترخودتوجم وجورمیکنی ومیای ازبرنامه ریزیاوهدفات میگی، نوشتن خیلی خوبه، روکاغذبنویس همه ی حرفاتو

از برنامه طاقچه میخونم، اشتراکش رو خریدم، توی مدت‌زمان اشتراکم میتونم هر کتابی رو بخونم، ولی بعد از ...

بعدعزیزم باگوشی اذیت نمیشی؟؟ من عاشق کتابم، حس ارامش میگیرم باکتاب، پس من برم طاقچه رونصب کنم، واقعاازت ممنونم دوست کتابخونم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعدعزیزم باگوشی اذیت نمیشی؟؟ من عاشق کتابم، حس ارامش میگیرم باکتاب، پس من برم طاقچه رونصب کنم، واقعا ...

ببین اولش خیلی سخت بود برام، ولی عادت کردم و دیگه با کتاب کاغذی نمیتونم ارتباط بگیرم، ولی خب بالاخره صفحه گوشی حتما مضراتی داره... البته فونت و سایز و میزان روشنایی رو میتونی تنظیم کنی تا اوضاع بهتر بشه. 

آره حتما طاقچه رو نصب کن، پشیمون نمیشی، الان که گردونه شانس هم گذاشته کلی کد تخفیف هدیه میده، بعضی مناسبتها هم کتاب رایگان میذاره.

کاربر مشهوری نیستم، ولی بعد دو سال و اندی برگشتم...😃
ببین اولش خیلی سخت بود برام، ولی عادت کردم و دیگه با کتاب کاغذی نمیتونم ارتباط بگیرم، ولی خب بالاخره ...

منم به خودم قول دادم دیگه کم کم ماهی دوتاکتاب مفیدروحتمابخونم.بازم ممنون عزیز😘😘😘

ادم هرچقدم پیشرفت کرده باشه بازم راه برای پیشرفتای بیشتربازه، بازم میتونی هدفگذاری کنی،انشالله هرچه ...

مینویسم کلی .  بازم نتیجه نمیگیرم .

ممنون . ان شالله که اینطور بشه 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
مینویسم کلی .  بازم نتیجه نمیگیرم . ممنون . ان شالله که اینطور بشه

عزیزم بازم تلاش کن، این یه دوره ی زودگذره، درسته کروناهست ولی دیگه خودتوحبس نکن، گاهی بروطبیعت وجاهای خلوت ودنج، منم کلی ارزهای خوب برات میکنم دوستم

عزیزم بازم تلاش کن، این یه دوره ی زودگذره، درسته کروناهست ولی دیگه خودتوحبس نکن، گاهی بروطبیعت وجاها ...

اره ممنون . ولی من با امسال شد سه سال که اینطوریم . هنوزم دزمان نشدم . توسل کردم به ائمه اطهار ع ‌ شفام بدن ‌

اخه خیلی بده اینطوری ‌:(

اره ممنون . ولی من با امسال شد سه سال که اینطوریم . هنوزم دزمان نشدم . توسل کردم به ائمه اطهار ع ‌ ش ...

اتفاقی توزندگیت افتادیاتغییری ایجادشدکه اینطوری شدی؟ یابدون هیچ دلیلی؟ بچه ام داری؟خدابزرگه، قدرت ذهن خیلی زیاده، توذهنت خیلی قویه وحتمامیتونی مثل قبل بشی

اتفاقی توزندگیت افتادیاتغییری ایجادشدکه اینطوری شدی؟ یابدون هیچ دلیلی؟ بچه ام داری؟خدابزرگه، قدرت ذه ...

اره شکست تحصیلی و‌انواع و اقسام شکستها ....خوردم‌.یه مدت فکر انتقام از مردم که مسخرم کردن و تیکه کنایه انداختن زد به سرم .موفق نشدم دوران مجردی .  اما بعد ازدواج با همسرم دچار نوعی پوچی بی هدفی و... شدم .‌ 

اره شکست تحصیلی و‌انواع و اقسام شکستها ....خوردم‌.یه مدت فکر انتقام از مردم که مسخرم کردن و تیکه کنا ...

حرف وتیکهای مردم ازبی ارزش ترین چیزهاست،اصلاحسابشون نکن، حیف تونیس که به خاطرچرت وپرتای یه مشت بیکارغصه داربشی،خودت روبرای همه ناکامیات ببخش، همه ی ادماشکستوتجربه کردن حتی موفق ترین ادمای دنیاهزاران بارزمین خوردن وموردتمسخرقرارگرفتن، بهترین راه انتقام اینکه به خودت بیای وسطح انرژیتوبالانگه داری

حرف وتیکهای مردم ازبی ارزش ترین چیزهاست،اصلاحسابشون نکن، حیف تونیس که به خاطرچرت وپرتای یه مشت بیکار ...

اره درست میگی . خیلی ممنونم‌. باید تمرین کنم و بتونم .

الان دیگه حرف هیچ کس برام‌مهم نیست . 

ممنون که کلی وقت گذاشتی و برام‌تایپ‌کردی 🙏