2821
2789
عنوان

پوست صاف

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 27 پست
بعضی ها به خاطر کمبود یه سری ویتامین ها دچار این مشکلات میشن مثل ویتامین آ.سی

من مشکلی از نظر ویتامین و هورمون و کبد ندارم،ولی با اینکه کلی از پوستم مراقبت میکنم و تحت نظر دکتر هم هستم بازم جوش میزنم،موقتا خوب میشه صورتم ولی باز یهو جوش میزنم عزیزم

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️
دقیقا😕😕من کلی از پوست مراقبت میکنم آخرشم جوش میزنم،ولی کسی رو میشناسم شاید در روز یه بارم پوستش رو ...

حالا برای رفع جوش ها هم به نظرم اصلا این کرم و سرم از این داروهای موضعی نزن  باید مشکلت از درون حل بشه    مثلا خاک شیر ناشتا  یا عرق کاسنی میگن خوبه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حالا برای رفع جوش ها هم به نظرم اصلا این کرم و سرم از این داروهای موضعی نزن  باید مشکلت از درون ...

آخه عزیزم تعجب میکنم که چرا جوش میزنم چون هیچ مشکلی از نظر هورمون و کبد و کمبود ویتامین و...ندارم،مراقبم زیاد میکنم،تغذیه رو هم سعی میکنم رعایت کنم

چجوری گلم استفاده کنم...تخم مرغ محلی یا ماشینی فرقط نداره؟

نع 

محلی باشه بهتره البته 

ولی فرقی زیاد نداره 

سفیده تخم مرغ رو میریزی تو یه ظرف 

انقد هَم میزنی که کف کنه

هفته ای ۲ بار میزنی به صورتت

رو صورتت بزار ۲۰ دقیقه بمونه تا خشک بشه

وقتی خشک شد با آب گرم بشور صورتتو

همون بار اول تاثیرشو میبینی((((:

دختری از جنس رنگین کمان 💫🌸🌈😎
تو سن بلوغ نیستی    شاید ژنتیکی باشه  اینم 🤔🤔🤔🤔

نه21سالمه،اتفاقا هیچ کس تو فامیل مثل من نیست با اینکه بیشتر همه مراقبت میکنم بیشتر از همه هم پوستم آسیب میبینه☹️😕

نه21سالمه،اتفاقا هیچ کس تو فامیل مثل من نیست با اینکه بیشتر همه مراقبت میکنم بیشتر از همه هم پوستم آ ...

نمیدونم گاهی فکر میکنم حرف مامانم که میگه بیخیال باشی از همه چی بهتره   درسته     

بچه ها نظرتون رو درباره ماسک خیار بگین 

خوبه؟؟

وقتی عاشق میشوی👩‍❤️‍👨همه دنیایت محدود میشود در یک نفر😌در نگاهش😻در صدایش...☺️و چه خوشبختم منی که دنیایم خلاصه شده در❤️تو❤️ تویی که بودنت جبران همه نداشته هایم است🤩 دوستت دارم مرد من👩‍❤️‍💋‍👨💋                  sen hep kalbimin en ğüzeı yerindesin  
فقط و فقط ژنتیک بقیش دوره ایه با قطع دارو و کرم میشی عین روز اول😓😞

گل گرفتی منم بعدچندین سال استفاده ازکرم های مارک وگرون قیمت وزیرنظر دکتربودن به این نتیجه رسیدم ک بی فایده فقط باید ارثی پوست خوبی داشته باشیم 

دوستان تاپیکام پر شده لطفا اگه کسی از فوم مای نوکسیدیل استفاده کرده برای ابروهاش بگه چجوری میزدید روی ابروتون؟باید باید بزنم انگشتم بعد بمالم ابروم؟

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

داشتن روتین پوستی

استفاده از ماسک های طبیعی مناسب بانوع پوست صورت 

ورزش واقعا موثره

خوردن شیر و عسل صبح ها ناشتا

غذای سالم و بیشتر بر پایه ی سبزیجات 

ترک فست  فود و غذا های سرخ کردنی

استفاده از ژل آلوورا به مدت حداقل ۲ ساعت 

و پر خوری نکردن ( پرخوری باعث بی نشاط شدن و کدر شدن پوست صورت میشه )

این مواردی که گفتم برای پوست صورت من انقلاب کرد 

کنار تو درگیر آرامشم ... ❤
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792