بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میتونم بپرسم برای چی؟ و اینکه کجا گوش دادین؟ جون میگن بعضی جاها معتبر نیست و ممکنه ضرر هایی داشته ...
کانال مهرگان تلگرام هم معتبره هم رایگان
من ۶ اینچ رو واسه قد گوش دادم و زیبایی قرآنی
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
[QUOTE=183972216]میشه ایدی شو بدین؟ اخه خودم رفتم پیدا نکرمد[/QUOTE
SUBLIMINAL_BIOKINESIS
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
فقط ی سوال شرایط استفاده ازشون چطوره؟ اخه من هرچقدر گشتم چیزی ندیدم🙂🧡
باهندزفری
روزی یه ساعت
قبلش چند لیوان آب بخور
تمرکز و تصور کن رو خواستت
توسکوت گوش کن
حداقل ۳ ماه باید گوش کنی