2777
2789
عنوان

افراد خیر بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نمی‌کنم دروغ بگن، از ناچاری تاپیک زدن بالاخره

چقد ساده

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر

از كجا ميدوني دروغ نميگن هر چند وقت يكي پيدا ميشه درخواست كمك داره بعد معلوم ميشه دروغ بوده ميخواي چند نمونه بهت معرفي كنم همينجا دروغ دراومده؟نسخه داروي بچه اسو گذاشته بود كه پول نداره دارو بخره بعد معلوم شد اصلا بچه نداره

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

چند وقت پیش یه خانومی هم بدجور به کمک احتیاج داشتن واقعا معلوم بود نیاز داره ولی ترکوندنش طفلی رو

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲

چجوری ثابت کنم

به ني ني يار ها پيام بدين خودشون تحقيق ميكنند اگر حرفتون درست بود خود ني ني يارها اجازه ميدن و با تاييد ني ني يار خيلي از كاربرها كمك ميكنند خيلي زياد

واقعا؟ 

بله اسم كاربري اشون يه چيزي در مايه هاي من يك مادر هستم بود البته اسم كاربري اشو دقيق يادم نيست ادعا ميكرد دخترش مشكل بينايي داره و فرش زير پاش رو هم فروخته بود براي داروي دخترش تو كرمان بود اما معلوم شد دروغه