2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 34 پست
ما هم اذر گرفتیم هیچکس هم اندازه من رعایت نکرد معلوم نشد از کجا

آره مث ما

دقیقا ما هم نفهمیدیم چطوری گرفتیم

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

نگرانی و استرس سمه برای بدن زمان مریضی من باردار ام تو هفته 27تا 29کرونا گرفتم بستری شدم خداروشکر بخیر گذشت توهم فقط نگران نباش ویتامین سی و زینک حتما مصرف کن و ابمیوه چیزای شیرین و ترش نخور

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نترس منو همسرمو پسرم ۳ سالمم گرفتیم.تازه چند روزه خوب شدیم.ما خیلی مراعات میکردیم.  کرونا خی ...

پسرتون چه علائمی داشت؟

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
پسرتون چه علائمی داشت؟

پسرم طفلک تب داشت چند روز پشت هم.صداشم عوض شده بود مثل سرماخوردگی

طفلس بعد از کزونا سرماخورد بلافاصله

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝
پسرم طفلک تب داشت چند روز پشت هم.صداشم عوض شده بود مثل سرماخوردگی طفلس بعد از کزونا سرماخورد ...

آخی😕

بازم خدا رو شکر که خوب شده

دختر من ۵/۵ ماهه بود کرونا گرفت😓

باورت میشه ما حتی سرکار هم نمیرفتیم! تو خونه حبس بودیم 

ای وای😳

عجیبه واقعا

وای الهی بگردم

خیلی بد بود😔

خدا همه بچه هارو در پناه خودش حفظ کنه

چرا  کم خونی شدید دارم بیماری خاصی نداشتم نه

بدن های ضعیف درگیر میکنه کم خونی هم جزو همونا

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!