2777
2789
عنوان

سکسکه جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 28 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه بابا دخترم هروز دوبار سکسکه میکرد تو شکمم بود بعد ک ب دنیا اومد دقیقا دوبار تو روز سکسکه میکرد ولی کولیک داشت بیچاره شدیم بچه ام خیلی اذیت شد

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

سکسکه چجوریه؟؟؟

فرقش با تکون خوردن چیع

من هر روز کلی تکون میخوره نمیدونم سکسکه داره یا نه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
آخی یاد بچم افتادم . خیلی سکسکه میکرد. ریفلاکس نداشت ولی

بچه ت کجاست عزیزم؟

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
سکسکه چجوریه؟؟؟ فرقش با تکون خوردن چیع من هر روز کلی تکون میخوره نمیدونم سکسکه داره یا نه

سکسکه منظمه، تکونش یه اندازه ست

لگد منظم نیست، ممکنه یکی آرومتر باشه یه تکون ضعیفتر

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
سکسکه منظمه، تکونش یه اندازه ست لگد منظم نیست، ممکنه یکی آرومتر باشه یه تکون ضعیفتر

دو سه تا منظم باشه پس سکسکه نیس

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
همین جاست دست بوسه 😂😂

زنده باشه، خدا حفظش کنه، بوس به لپش😍

گفتی یاد بچه م افتادم، گفتم نکنه فرستادیش خارج، بره دکتر بشه😄