2777
2789
عنوان

چرا مردم دلشون زور میخواد؟

241 بازدید | 41 پست

دوست دارن دولت تالارهای عروسی رو ببنده در قبرستون رو ببنده جاده رو ببنده تو خیابونا پلیس بزاره و اجازه خروج از منزل رو نده. 

اگه بگه عروسی و عزا نگیرین و رفت و آمدتون رو محدود کنه گوش نمیدن

جاده رو که ببنده همه میرن دنبال نامه تردد که برن مسافرت

اگه بگه واکسن آوردم طبق اولویت بزنین همه میگن ما که نمیزنیم

اگه بگه ماسک بزنید میگن خفه شدیم ماسک گرونه

چرا  واقعا

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

چرا از رو فهم و شعور رعایت نمیکنن؟

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردم دلشون زور نمیخواد فقط به اونا که دستورالعمل تعیین میکنند بی اعتمادن

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
همه همینن عزیزم برای همینم قانون وضع شده...

قانون یه چیزیه شعور رعایت قانون یه چیز اعمال زور برای رعایت قانون یه چیز دیگه است. 

در قبالش دولت چی کار کرده؟ چه تفریحی داده نت رایگان داده؟ معیشتی داده؟ قیمتها رو ارزون کرده ؟ ح ...

دولت الان تمام زورش رو میزنه رو بحث درمان و بهداشت و اقتصاد. باید قدر نشناس نباشیم‌ الان وقت تفریح نیست