2777
2789
عنوان

چرا فکز میکنید زن مطلقه خطرناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1881 بازدید | 134 پست
مردا حیوانن؟  اراده ندارن ؟ اگه اینطوره که نمیشه که کل زنا رو کنترل کرد که یه اقا از راه به د ...

الان باحرف من مردا خوب میشن

باحرف منم مردا بد میشن؟

خانوم، استارتر نظر خواستن نظر دادم.این بحثای ما راه بجایی نمیبره.اشکال کار از یجا دیگست

ریپلای نکنه کسی.تشکر....

ندانم گرا....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون یکیش همسایه خونه مامانم ایناس می خواد خودش تو پاچه همه مردا کوچه بکنه و ابنکه یه دختر بزرگ خم دا ...

ببخشیدا این ک ایشون بهتر میپوشه ربطی نداره من ددستی دارم ک متاهل بود تموم حقوقش پا قسط شوهرش میرفت مردک خیانت کرد ۹دا شد الان حقوقشو خرج خودش میکنه ، و واقعا زن شریفیه

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

❄️💚

اگر در تاپیک های مذهبی مخالف نظر من هستی لطفا ریپلای نزن چون نظر من نیست رای و نظر ثقلین هست در مذهب حقهٔ جعفری تفسیر به رای جایی نداره پس شما مخالف ثقلین هستی نه من... امام صادق صلوات الله علیه و آله فرمود دشمنان ما علنی با ما دشمنی ندارن با شیعیان ما دشمن هستن ... اگر دین ندارید آزاده باشید.... برائتی‌ام تا ابد با دشمنان و قاتلین مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها دشمنم. در بود و آتش و دود و میخ آهنین و چهل نامرد و یاسی که باردار بود و پهلویی که شکست خانه ایی که هتک حرمت شد مادرم پشت در  ناله زد وای محسنم شهید شد و آقای من مولای من مادرم فریاد زد وا محمداه وا جعفراه وا حمزتا وا علیا وا مهدیا بله آقا جان مادرم پشت در به دادخواهی شما را صدا زد وقتش شده که بیایی چراغ سر قبر زهرا کجایی بیا به پهلوی مادرت قسم بیا نه مادرمان... حضرت زهرا سلام الله علیها مادر تمام غدیری هاست...داغ صورت نیلی چادر خاکی و پهلوی شکستهٔ مادرم تا ابد تا صف محشر قلبم را آتش می‌زند... داغ یاس مطهره هرگز کهنه نمی‌شود... لعن الله علی قوم الظالمین السلام علیک یا مولانا ایها العزیز یا ابانا یا صاحب العصر و الزمان السلام علیکم و رحمة الله و برکاته حیدر کرار حیدر صفدر اسدالله الغالب حبل الله المتین قسیم جنه و النار امین الله فی الارضه صدیق اکبر فاروق اعظم علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله امیرالمؤمنین است.تمام حجت مسلمانی من حسین بن علی صلوات الله علیه و آله است خیلی سال است از تفتیش عقاید ادم ها گذشته دست بردارید از این تجسس نکوهیده و مذمت شده...اگر سر عقیده من و امضام بحث میکنی و کامنت میذاری من جواب نمیدم چون الان زمان گلیم خانه بودن است چون به دستور مولام عمل میکنم السُّكوتُ على الأحمَقِ أفضَلُ (مِن) جَوابِهِ. چون به حدیث رئیس مذهب جعفری ایمان دارم خدارا شکر که دشمنان ما را از احمق ها آفرید..
بنظر من همه زنها یه چیزی ب اسم شرف دارن ک بلید جواطی باشن از دست نره و گرنه اون نیم گرم گوشت همه دنی ...

اخه مشكل اينجا اون حتي نيم گرم گوشتم ني😂

حتي گوشت ني! 

غشائ نازك عين پوست پياز...

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….
👌 التماس-تفکر#  

نمیدونن شان همسر خودشون رو چقدر پایین میارن چون متفکر نیستن 💚💚💚

اگر در تاپیک های مذهبی مخالف نظر من هستی لطفا ریپلای نزن چون نظر من نیست رای و نظر ثقلین هست در مذهب حقهٔ جعفری تفسیر به رای جایی نداره پس شما مخالف ثقلین هستی نه من... امام صادق صلوات الله علیه و آله فرمود دشمنان ما علنی با ما دشمنی ندارن با شیعیان ما دشمن هستن ... اگر دین ندارید آزاده باشید.... برائتی‌ام تا ابد با دشمنان و قاتلین مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها دشمنم. در بود و آتش و دود و میخ آهنین و چهل نامرد و یاسی که باردار بود و پهلویی که شکست خانه ایی که هتک حرمت شد مادرم پشت در  ناله زد وای محسنم شهید شد و آقای من مولای من مادرم فریاد زد وا محمداه وا جعفراه وا حمزتا وا علیا وا مهدیا بله آقا جان مادرم پشت در به دادخواهی شما را صدا زد وقتش شده که بیایی چراغ سر قبر زهرا کجایی بیا به پهلوی مادرت قسم بیا نه مادرمان... حضرت زهرا سلام الله علیها مادر تمام غدیری هاست...داغ صورت نیلی چادر خاکی و پهلوی شکستهٔ مادرم تا ابد تا صف محشر قلبم را آتش می‌زند... داغ یاس مطهره هرگز کهنه نمی‌شود... لعن الله علی قوم الظالمین السلام علیک یا مولانا ایها العزیز یا ابانا یا صاحب العصر و الزمان السلام علیکم و رحمة الله و برکاته حیدر کرار حیدر صفدر اسدالله الغالب حبل الله المتین قسیم جنه و النار امین الله فی الارضه صدیق اکبر فاروق اعظم علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله امیرالمؤمنین است.تمام حجت مسلمانی من حسین بن علی صلوات الله علیه و آله است خیلی سال است از تفتیش عقاید ادم ها گذشته دست بردارید از این تجسس نکوهیده و مذمت شده...اگر سر عقیده من و امضام بحث میکنی و کامنت میذاری من جواب نمیدم چون الان زمان گلیم خانه بودن است چون به دستور مولام عمل میکنم السُّكوتُ على الأحمَقِ أفضَلُ (مِن) جَوابِهِ. چون به حدیث رئیس مذهب جعفری ایمان دارم خدارا شکر که دشمنان ما را از احمق ها آفرید..
اصلا بحث خانمی نیست که جدا شده یا نه زنان جامعه من به شوهر هاشون اعتماد ندارن انگشت اتهامشون سمت تما ...

واقعا زیبا گفتید🎈

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
نه عزیزم فقط حیا مختص زن هست در دید و نگرش همچینادم هایی مرد هرکاری بکنه حقشه چون زندگیش در کمر به پ ...

متاسفم در مورد این تفکر 

زن مطلقه( به قول خیلیا ) یه زندگی نا موفق داشته همین !!!! 

کار خلاف شرع نکرده که 

به ازای هر زن جدا شده یه مرد جدا شده هم هست ولی انگشت اتهام به سمت زنه 

وا چرا من دیدم زنان مطلقه ی قوی رو این چ حرفیه

من نگفتم قوی نیستم روحیه ام خوبه سر کار هم میرم اما رابطه با اطرافیان فامیل صفر

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
واقعا زیبا گفتید🎈

متشکرم عزیزم 💚

نیم گرم گوشت چیه ؟

بکارت

الان باحرف من مردا خوب میشن باحرف منم مردا بد میشن؟ خانوم، استارتر نظر خواستن نظر دادم.این بحثای م ...

با حرفات مردا خوب یا بد نمیشن 

ولی طرز تفکرت در مورد همجنسات مشکل داره 

ادم از فردای خودش خبر نداره انگ نزنیم 

چشم آخرین جوابم بهتون بود