2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با یک و دویست که نمیشه طلا خرید😐 من بودم یه مانتو خوشگل میخریدم یا یجوری خرجش میکردم چون ارزش پس ا ...

من که میخرم 

طلا هیچی نداشتم الان تونستم ۵۰گرم بخرم همشم تیکه های کوچیکه دلمم نمیاد بدم درشتشون کنم فقط در حد یه تک پوش و یه دستبند بزرگ کردم

من که میخرم  طلا هیچی نداشتم الان تونستم ۵۰گرم بخرم همشم تیکه های کوچیکه دلمم نمیاد بدم درشتشو ...

من اصلا بلد نیستم چه جوری خریدیدکه ۵۰گرم شده لطفا راهنمایی کنید

و خدایی که به شدت کافیست!!!!!!!
من که میخرم  طلا هیچی نداشتم الان تونستم ۵۰گرم بخرم همشم تیکه های کوچیکه دلمم نمیاد بدم درشتشو ...

اخه با1200چی میدن؟

کسی ک ازطلابدش نمیاد ولی قیمتانجونیه

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖

بابا چقد لارژید😂

یک میلیارد و دویست که تکلیفش معلومه هزارتا کار میشه کرد

یک میلیون و ۲۰۰ ته حسابم مونده دلم نمیاد خرج اعطینا کنم

میخواستم ببینم ببرمش طلافروشی و صرافی بهم میخندن یا نه

که فک کنم میخندن😂

ما خسیس هستیم دوستان😂😂

من اصلا بلد نیستم چه جوری خریدیدکه ۵۰گرم شده لطفا راهنمایی کنید

۱۰ساله دارم میخرم😄

آخه پولی اضاف نمیاد که بدیم طلا 

طلای دست دوم و ساده که مالیات کم داشته باشه با پارسیان میخریدم 

پول بزرگ نه هاااا همشم پولای کم حالا تا دو سال پیش میشد طلا خرید الان واقعا مشکله یه عالمه  پلاک دارم همشم نازک یه چند تا رنجیر چند تا پارسیان یه سکه کامل مال دورانی که سکه کامل یه ملیون بود  رینگ و انگشتر ارزون     فقط یه تک پوش با فروختن یکمشون خریدم اونم چند سال پیش دو ملیون که الان نمیشه سمتش رفت 

ولی امسالم با پارسیان ادامه میدم 

۱۰ساله دارم میخرم😄 آخه پولی اضاف نمیاد که بدیم طلا  طلای دست دوم و ساده که مالیات کم داشته ب ...

مچکرم پارسیان منم بخام بخرم چنده 

و خدایی که به شدت کافیست!!!!!!!
۱۰ساله دارم میخرم😄 آخه پولی اضاف نمیاد که بدیم طلا  طلای دست دوم و ساده که مالیات کم داشته ب ...

میگم عزیز من قراره هر ماه ک سکه پارسیان ۲۵۰ سوتی بخرم پس انداز کنم با پول هایی ک از شوهرم میگیرم برای اپیلاسیون و اصلاح ابرو(اخه همشو دیگ خودم قراره تو خونه انجام بدم)و یارانه و معیشتیم....بنظرت فکر خوبیه...میخام تا یکسال نگهشون دارم یا اصلا نفروشم تا وقتی ک نیاز جدی باشه؟؟؟

میگم عزیز من قراره هر ماه ک سکه پارسیان ۲۵۰ سوتی بخرم پس انداز کنم با پول هایی ک از شوهرم میگیرم برا ...

خیلی خوبه 

چقدر برای ارایشگاه چقدر میگیری 

بعد یک سال چکارشون کنی ؟کلا نفروش مگر ینکه احتیاج داشته باشی  سه چهار گرم که شدن عوض کن زنجیر بخر 

باز جمع کن چند تا شدن پلاک بخر