2777
2789
عنوان

آرزوی محال

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 38 پست
یه دکتر خوب برو باردارمیشی خاله من بعد۱۱سال باردارشد اونم بدونه رویالو ای وی افو...

من پلی کیسیت و واژینیسمم  برای اولی تحت نظردکترم  ولی دومی رو میخام با آر اف حل کنم  هم درد داره و هم هزینش بالاست فک کنم

آره شده همیشه شرمنده شدم چون اصلا بنده خوبی نیستم اماخدا بارها معجزه کرده برام دعا هم زیاد خوندم چون ...

انشالله سلامت باشی و خوشبخت میشه واسه منم دعا کنی عشقم هر چی زودتر برگرده و باهام آشتی کنه و به زودی زود عقد کنیم اسمم طاهره اس 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ارزوی من ازدواج با کسی که دوسش دارم🤲🤲🤲🤲

هم ارزوایم انشالله بهش برسی و خوشبخت شی

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
https://rubika.ir/ghodrate_zehn  کانال خودمه در مورد قدرت ذهنه .بیاتوش دنیات عوض میشع

مرسی عزیزم 

ممنون گلم..انشاالله شماهم خوشبخت شی...

انشااله

انشالله سلامت باشی و خوشبخت میشه واسه منم دعا کنی عشقم هر چی زودتر برگرده و باهام آشتی کنه و به زودی ...

آره چرا نشه برات دعای توسل میخونم از ته دلم دعا میکنم برات  شما ک بازبون من گناه نکردی انشالله حاجت میگیری خودمم این مشکل رو دارم اما من خودم باعث همه چی شدم طرفم قهر کرده مقصرم خودم 

خدایا شکرت ک با فرد 
میشه لطفا از ته قلبتون برام دعا کنید مشکلم حل شه؟🥺تو این دوروز معلوم میشه..اگه حل شد براتون نذر میک ...

امام رضا رو قسم میدم بجان جوادش اون چیزی ک برات خیره و خوشحالت میکنه اتفاق بیفته بحق پهلوی شکسته فاطمه زهرا

آره چرا نشه برات دعای توسل میخونم از ته دلم دعا میکنم برات  شما ک بازبون من گناه نکردی انشالله ...

دورت بگردم من الهی حاجت روا شی به حق امام رضا  حضرت فاطمه نگهدار خودت و زندگیت باشه  مرسی فدات منم واسه تو دعا میکنم و بعداز ظهر سوره بقره و جن میخونم و دعات میکنم