ayliin_f مدیر استارتر عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 257 عنوان یه لحظه بیاین 142 بازدید | 17 پست سلام دوستانامروزعروسی دوستمهمنمیخوامارایشگاه برمچیکارکنمارایشه روصورتمخوب بخوابه منهمیشهکرمبدمیخوابهروصورتم 1400/01/15 | 07:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sara_jp2 عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 706 به ارایشگر بگو مشکلت رو خودش میدونه ، ی چیزی نزدیک اون مدل آرایش یا مویی که مد نظرته هم نشونش بده که سلیقت دستش بیاد
سنجدمامان عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 160 خلوتهکسی نیس زیاد قبلش پرایمربزن منافذبازومیبنده پوستت صاف میشه منکه فقط اینجوری کرم پودر روصورتم میشینه
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21716 اول صورتتو با آب و صابون خوب بشور ، بعد خشک کنبعد تافت بزن به صورتت بعد کرم بزن روی صورتت بعد از آرایش هم باز تافت بزن رو صورتت پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
سنجدمامان عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 160 اول صورتتو با آب و صابون خوب بشور ، بعد خشک کن بعد تافت بزن به صورتت بعد کرم بزن روی صورتت بعد از آ ... 😳😳😳😳
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21716 😳😳😳😳 من اینکار رو واسه خواهر شوهرم ک پوست به شدت چربی داره انجام دادم 😁😂 (چیزی جز تافت دم دستم نبود😂😂😂) پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
سنجدمامان عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 160 من اینکار رو واسه خواهر شوهرم ک پوست به شدت چربی داره انجام دادم 😁😂 (چیزی جز تافت دم دستم نبود😂😂 ... فقط روخواهرشوهرجواب میده باخودت اینکارونکنیا😬ازاسپری فیکس استفاده کن
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21716 فقط روخواهرشوهرجواب میده باخودت اینکارونکنیا😬ازاسپری فیکس استفاده کن 😂😂😂😂خودش کلی کیف کرد ک واسه اولین بار کرم رو صورتش خوابیدهخودم نیازی ندارم به اینچیزا چون پوستم کرم خوب میخوابه روش پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
مه13 عضویت: 1396/09/30 تعداد پست: 2980 فقط روخواهرشوهرجواب میده باخودت اینکارونکنیا😬ازاسپری فیکس استفاده کن اسپری فروش و قبل آرایش میزنن یابعدش؟ سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
سنجدمامان عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 160 😂😂😂😂 خودش کلی کیف کرد ک واسه اولین بار کرم رو صورتش خوابیده خودم نیازی ندارم به اینچیزا چون پ ... دراصل خودت یه پا خوااااهرشوهری😬
سنجدمامان عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 160 اسپری فروش و قبل آرایش میزنن یابعدش؟ بعدش میزنن دیگه. که آرایش روصورت ثابت بمونه. قبل آرایش پرایمرمیزنن ک چاله چوله هاپرشه
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21716 دراصل خودت یه پا خوااااهرشوهری😬 😂😂😂خب من هرکاری از دستم بر اومد براش انجام دادممن و خواهر شوهرم باهم صمیمی هستیم و واقعا دوسش دارم💕 پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
مه13 عضویت: 1396/09/30 تعداد پست: 2980 بعدش میزنن دیگه. که آرایش روصورت ثابت بمونه. قبل آرایش پرایمرمیزنن ک چاله چوله هاپرشه ممنون عزیزم سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون