iiizari مدیر عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 99 عنوان خرید جهیزیه😜 | مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 82 پست اجاق گاز چی بخرم!!! 1400/01/15 | 02:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41412 خانمها ی سوال من موقع خرید لوازم برقیم همه رو با هم خریدم الان توسترم لمسیه ینی خراب میشع؟پلوپزمم لم ... نه باباهمش اینطورنیس من لوازم برقی کوچیک ویچال وماشین لباسشوییم همه لمسین تاحالاکه خداروشکرخوب بودن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
marya_b عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 4277 خانمها ی سوال من موقع خرید لوازم برقیم همه رو با هم خریدم الان توسترم لمسیه ینی خراب میشع؟پلوپزمم لم ... کسی جوابمو نمیده تاپیک بزنم؟؟؟
mbiwz عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 2806 به نطر من اینا جاداردنیستن از اون تک دره ها بخرین.دوتا مثلا سینی کیک یا شیرینی بخوابپی بپزی با ... اره اونطوریم خوبه کلا میگم رومیزی ها کارایی ندارن اجاق گاز بهتره
helen1991 عضویت: 1399/11/15 تعداد پست: 8568 ما رومیزی داشتیم اونو درآوردیم مامانم فرگاز خرید از این مدل جدیدا همچی داره تک دره ها خوبه اینا علاف نیکنه ادمو جا نمیگیده هیچی خدایا رهایم نکن😔
fatememomeniii عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 2834 تو امریکاش که امریکاس سلبریتیای خیلی معروف تو آشپزخونه گاز معمولی دارن که البته معمولی نیست فول آبشنه ولی خب رو میزی ام نیست
marya_b عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 4277 نه باباهمش اینطورنیس من لوازم برقی کوچیک ویچال وماشین لباسشوییم همه لمسین تاحالاکه خداروشکرخوب بودن عه مرسی امید دادی مادرشوهرم میگف زود خراب میشه اعصابم خورد بود
helen1991 عضویت: 1399/11/15 تعداد پست: 8568 خانمها ی سوال من موقع خرید لوازم برقیم همه رو با هم خریدم الان توسترم لمسیه ینی خراب میشع؟پلوپزمم لم ... لمسی خراب میشه؟ ؟؟ منم لمسیه همه وسایلم خدایا رهایم نکن😔
fatememomeniii عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 2834 ما رومیزی داشتیم اونو درآوردیم مامانم فرگاز خرید از این مدل جدیدا همچی داره چقدم باکلاسه کار خوبی کردید
marya_b عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 4277 لمسی خراب میشه؟ ؟؟ منم لمسیه همه وسایلم بقیه اشو نمیدونم ولی میگن توستر چون داغ میشه صفحه لمسش میسوزه
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41412 عه مرسی امید دادی مادرشوهرم میگف زود خراب میشه اعصابم خورد بود نه بابا ناراحت نباش .قبلنااینطوربود .اوایلی که لمسی اومده بود ولی الان بهترشده منم گرون گرفتم .چندجاپرسیدم که مطمئن بشم خراب نمیشن مادرشوهره دیگه😁.فراموش کن گلی راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
تمنا_67 عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 2684 توستر نمیگیرم ماکرفرو با گاز فردار !!!!🤔 تو این گرونی نرو چیز بلااستفاده بیخود بخر . منماکروفر دارم چند بار بیشتر استفاده نکردمهر چیزی توش میزارم میشه مثل سنگ باید بریزم دور ولی خیلی زیاد از فرم استفاده مبکنم ، فر داشته باشی دیگه توستر و ماکروویو لازم نیست.
helen1991 عضویت: 1399/11/15 تعداد پست: 8568 بقیه اشو نمیدونم ولی میگن توستر چون داغ میشه صفحه لمسش میسوزه توستر منم لمسیه.چایساز پلوپز همشون لمسی😶 خدایا رهایم نکن😔
marya_b عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 4277 نه بابا ناراحت نباش .قبلنااینطوربود .اوایلی که لمسی اومده بود ولی الان بهترشده منم گرون گرفتم ... قربونت