2777
2789
عنوان

Bدار ها بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 49 پست
دارم به این فکرمیکنم کاش منم دوس پسرراشتم دوران محردیم 

وای نه افتضاحه

همون بهترک نداشتی

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی
آیندم و گرفت زندگیمو گرفت خودشم اذیتم کرد و رفت

سخته

من هنو بعد 9 سال دارم میسوزم از این کارش

ولی خب چ میشه کرد

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه جدی باحال بود☺

قربانت

😑😶😑😐 بدترین حالت ممکن 😑 حالا من برعکس میگم چرا ساعت نمیگذره

نه داره زود میگذرههههههه😖

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه
کنکوروا مونده

منم دو بار سر کنکور استرس کشیدم

الانی میفهمم اشتباه میکردم 

همین استرس بی مورد باعث شد کلی از مطالب از ذهنم بره 

سعی کن ریلکسیشن کنی

غریبه نبود مادر و خواهرم و زندای م

اهان

خب اونا روی چشم جا دارن

فکر کردم فامیل دور تر

چرااااااا؟هیجان داره من بدبختی بایه مرد۱۱سال بزرگترارخودم اردواج کردم کلا سکوت و.....اصلا داغون

هیجانش کاذب و منفیه

اصلا خوب نیست

مخصوصا اگه مخفی باشه و خونواده ندونن

از طرفی خونواده هم ک میفهمن ی جور دردسره

منم دو بار سر کنکور استرس کشیدم الانی میفهمم اشتباه میکردم  همین استرس بی مورد باعث شد کلی از ...

الان کلا دست وپام یجوریی بیقراره نمیتونم بخوابم دست خودم نیست اسمشم وحشتناکه😐

لطفاا دعام کن😔❤🙏🏻

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔
من تنها دوست و رفیقم مادر و خواهرمن    

😍😍😍😍😍😍 ای جان

بهترین رفیق هم هستن

الان کلا دست وپام یجوریی بیقراره نمیتونم بخوابم دست خودم نیست اسمشم وحشتناکه😐 لطفاا دعام کن😔❤🙏🏻

چشم حتما

ولی گلی از من میشنوی نکن با خودت همچین

ی برنامه بریز طبقش برو جلو

بقیه رو بسپر ب خدا

چشم حتما ولی گلی از من میشنوی نکن با خودت همچین ی برنامه بریز طبقش برو جلو بقیه رو بسپر ب خدا

چشمت بلا نبینه ممنون 💋

والا درحدتوانم تلاش میکنم😔خدانگام کنه

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔
چشمت بلا نبینه ممنون 💋 والا درحدتوانم تلاش میکنم😔خدانگام کنه

نگا میکنه مطمئن باش