رهگذر۲۰۲۰ مدیر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4301 عنوان Bدار ها بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 49 پست اندکی بحرفیمبرا چی بیدارید؟! درچ حالید؟! خودم باید چندتا پست آماده میکردم البته همچنان کامل نشده 😅 به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی 1400/01/15 | 02:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رهگذر۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4301 دارم به این فکرمیکنم کاش منم دوس پسرراشتم دوران محردیم وای نه افتضاحههمون بهترک نداشتی به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی
رهگذر۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4301 آیندم و گرفت زندگیمو گرفت خودشم اذیتم کرد و رفت سختهمن هنو بعد 9 سال دارم میسوزم از این کارشولی خب چ میشه کرد به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی
رهگذر۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4301 نه جدی باحال بود☺ قربانت به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی
الیزابت_بیگم عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 5560 😑😶😑😐 بدترین حالت ممکن 😑 حالا من برعکس میگم چرا ساعت نمیگذره نه داره زود میگذرههههههه😖 🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر" یکی هم بود عکس پروفایل من بود کاش عوض کنه
ققنوس۱۴۰۰ عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2392 تا الان؟؟؟؟؟ مهمونا ما ساعت 10 بشه نرفته باشن عصبی میشم 😑 غریبه نبود مادر و خواهرم و زندای م
چغندرقند عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 771 وای نه افتضاحه همون بهترک نداشتی چرااااااا؟هیجان داره من بدبختی بایه مرد۱۱سال بزرگترارخودم اردواج کردم کلا سکوت و.....اصلا داغون دراستانه ۴۰ سالگی
رهگذر۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4301 کنکوروا مونده منم دو بار سر کنکور استرس کشیدمالانی میفهمم اشتباه میکردم همین استرس بی مورد باعث شد کلی از مطالب از ذهنم بره سعی کن ریلکسیشن کنی به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی
رهگذر۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4301 غریبه نبود مادر و خواهرم و زندای م اهانخب اونا روی چشم جا دارنفکر کردم فامیل دور تر به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی
ققنوس۱۴۰۰ عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2392 اهان خب اونا روی چشم جا دارن فکر کردم فامیل دور تر من تنها دوست و رفیقم مادر و خواهرمن
رهگذر۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4301 چرااااااا؟هیجان داره من بدبختی بایه مرد۱۱سال بزرگترارخودم اردواج کردم کلا سکوت و.....اصلا داغون هیجانش کاذب و منفیهاصلا خوب نیستمخصوصا اگه مخفی باشه و خونواده ندونناز طرفی خونواده هم ک میفهمن ی جور دردسره به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی
دلبرییی عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 5526 منم دو بار سر کنکور استرس کشیدم الانی میفهمم اشتباه میکردم همین استرس بی مورد باعث شد کلی از ... الان کلا دست وپام یجوریی بیقراره نمیتونم بخوابم دست خودم نیست اسمشم وحشتناکه😐لطفاا دعام کن😔❤🙏🏻 زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔
رهگذر۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4301 من تنها دوست و رفیقم مادر و خواهرمن 😍😍😍😍😍😍 ای جانبهترین رفیق هم هستن به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی
رهگذر۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4301 الان کلا دست وپام یجوریی بیقراره نمیتونم بخوابم دست خودم نیست اسمشم وحشتناکه😐 لطفاا دعام کن😔❤🙏🏻 چشم حتماولی گلی از من میشنوی نکن با خودت همچینی برنامه بریز طبقش برو جلوبقیه رو بسپر ب خدا به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی
دلبرییی عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 5526 چشم حتما ولی گلی از من میشنوی نکن با خودت همچین ی برنامه بریز طبقش برو جلو بقیه رو بسپر ب خدا چشمت بلا نبینه ممنون 💋والا درحدتوانم تلاش میکنم😔خدانگام کنه زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔
رهگذر۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4301 چشمت بلا نبینه ممنون 💋 والا درحدتوانم تلاش میکنم😔خدانگام کنه نگا میکنه مطمئن باش به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی