2777
2789
عنوان

شما وفتی صبح شوهرتون بخواد سرکار بره ، بیدار میشین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 76 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودتون چی فکر میکنید؟؟؟؟ بنظر من بد نیست ولی خوب اگ یروز ازدواج کردم دوست دارم خانمم بیدارشه باهام ...

منم دوس دارم از خواب بیدار شم صبحونمو تو رختخواب برام بیارن با آب پرتقال مثل تو فیلما

یکی از فانتزیامه  

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم
میبینی که فعلا ،نودرصد خانوماگفتن خوابیم😂😂

تازه من که گفتم کلی هم جیغ میکشم😂

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

دوازده ساله ازدواج کردم 

شوهرم هم همیشه صبح زود می‌ره 

همیشه زودتر بیدار میشم 

اغلب با ماساژ و بوس بیدارش میکنم 

صبحونه میذارم

یک لقمه هم برای بین روزش آماده میکنم 

و بدرقه و بوس 

چند سالی هم هست که خودم هم شاغل شدم. بازم زودتر بیدار میشم که به همه ی این کارا برسم.

به نظرم ارزشش رو داره 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
منم دوس دارم از خواب بیدار شم صبحونمو تو رختخواب برام بیارن با آب پرتقال مثل تو فیلما یکی از فانتزی ...

با دست و روی نشسته چجوری میخورن اونا🤔🤔🤔

هنوزم برام سواله😂

کاربری قبلیم پاش پاش شد😅من به اون لک لک پدرسگ گفتم منو سوئد پیاده کنه،دهنشو باز کرد که بگه باشه افتادم اینجا😅 ی حسی بهم میگه در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😂

من از شب همه چی آماده میکنم تو یخچال میزارم صبح بر میداره میره ولی اگه ساعت ۹ میرفت قطعا بیدار بودم صبحونه با هم میخوردیم چون من ساعت هشت و نیم هر روز بیدارم

باران ببارد اما💐گاهی رسی به جایی🌻جز آرزو نشاید🌹سودای خشکسالی💖