2777
2789
عنوان

مشکل قد

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 40 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من تا ۱۵ قدم کوتاه بود همون ۱۶۵اینا

بعد یهو قد کشیدم ۱۷۴ام

صبحا خودمو میکشیدم مثه خمیازه..🤔البته که ژنتیک به عموهام رفتم و قدم بلند شد🤣😂😜😐😴😴😴

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
من تا ۱۵ قدم کوتاه بود همون ۱۶۵اینا بعد یهو قد کشیدم ۱۷۴ام صبحا خودمو میکشیدم مثه خمیازه..🤔البته ...

واقعاپس چرامن اینقدربلندنشدم

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
واقعاپس چرامن اینقدربلندنشدم

نمیدونم..من ۳ تا از آبجیام کوتاهن..من و یکی ازآبجیای دیگم بلند قد شدیم..

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔

من ۱۷ سالمه قدم ۱۵۳ دکترم خیلی بردن منو واسه قدم ولی همه جا گفتن ‌دیگه قد نمیکشی و تموم

منم از اول عاشقه قدم بودم و هستم 

•••با چالشabremaman جونم وبا کمک یخچول جون جونیم هممون مانکن میشیم🥺😍❤️وزن اولیه ۵۵😒وزن هدف ۴۷_۴۸😎قدم153🐣•••عضواکیپ علمی تخیلی💎
نمیدونم..من ۳ تا از آبجیام کوتاهن..من و یکی ازآبجیای دیگم بلند قد شدیم..

چه خوب ولی منم ژنتیک بلندی داشتم ولی...

چه خوب ولی منم ژنتیک بلندی داشتم ولی...

دوست دارم کفش پاشنه بلند بپوشم

کنار یه آدم کوتاه قد وایمیستم خجالت میکشم

کلا همش کفش اسپرت و پاشنه تخت دارم

سایزم نسبت به قدم بیشتره ولی لاغرم نمیدونم اما همچینم خوب نیست قد بلند.‌.فقط لباسا بعضیاش به آدم بیشتر میاد

دوست دارم کفش پاشنه بلند بپوشم کنار یه آدم کوتاه قد وایمیستم خجالت میکشم کلا همش کفش اسپرت و پاشنه ...

خب همین دیگه لباس به ادم قدبلندبیش ترمیادمن کفش پاشنه بلندنمیپوشم دوست ندارم اصلا

خب همین دیگه لباس به ادم قدبلندبیش ترمیادمن کفش پاشنه بلندنمیپوشم دوست ندارم اصلا

من خیلی دوست دارم🥰😍😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز