2777
2789
عنوان

بچه ها راه های رابطه عاشقانه زوج ها بعد چند سال چیه به نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 22 پست

صبر احترام گفتگو تفکر

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من مرد عاقلیه هیچوقت نزاشت بین منو خانواده اش مشکلی پیش بیاد بااینکه 6سال تو یه ساختمون زندگی کردیم منم ارومم کاری به کار کسی ندارم خانواده اشم خوبن. ولی بی سرزبون وساکتم نیستم دعوا کنه دعوا میکنم، کوتاه بیاد منم میام. گذشت زیاد داشتم چون عاشقشم وزندگیمو دوس دارم ولی درکل شوهرم خوش اخلاق و آرومه

انگار نفرین کرده اند این خاک را، اجداد ما😔تابوده زاری بوده و تا مانده غم در یاد ما. ما نسل بازی خورده ایم، آتش به پر هامان زدند. یاغرق سیلابیم وجنگ یازیر آواریم و سنگ. انگار نفرین کرده اند این خاک رااجداد ما

به نظرم برای حفظ و تداوم یه رابطه احترام از همه چی مهمتره بعد از اون عشق 

واسه دخالت خانواده هام باید دو طرف به بلوغ رسیده باشند که بتونن از خانواده هاشون جدا بشن و زندگی مستقلی تشکیل بدن اینجوری خانواده بخواد هم نمیتونه دخالت کنه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

اگه عشق واقعی باشه تا آخرش ماندگاره .در خصوص دخالت خانواده ها دو نفر توافق کنید به حرف بزرگترها یعنی فقط پدر و مادر طرفین گوش میدین ولی خودتون با هم تصمیم میگیرین که چه کاری انجام بدین .غیر از پدر و مادر باید طوری رفتار کنید که کسی اجازه دخالت به خودش نده .همواره گذشت .صداقت و تفاهم میتونه زندگی رو محکم و استوار نگه داره.