2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لب مرزی

مهم اینه ک ۷۰ دی رفته تو شناسنامه

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
عزیزم منم متولد ۸۳ ام و تازه نامزد کردم شاید پاییز عقد کنم بقیه رو ول کن مهم خودتی که دوسش داری

ای نامردا چی کار کردین  ما هفتادی ها شوهر گیرمون نمیاد بعد شما هشتادیا فرت فرت شوهر می کنید 😅😅😅  رمز رتز خوتون رو بگین شاید   برای ماهم خوب شد 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

خودت گفتی چن روز مونده ۸۰  البته گلم باهات شوخی کردم ببخش اگه ناراحتت کردم

خب ۴ _۵روز ب ۸۰😁ولی من ۷۰ هسدم بخاطر همین ی سال زودتر رفتم مدرسه

ن عزیزم فداسرت😘

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

به حرف مردم اصلا توجه نکن، از همه چی حرف درمیارن.

فامیل ما هر جا مادرمو میدید میگفت عجله داشتی که همون سال اول ازدواجت باردار شدی؟ باور کن دویست بار گفته ، دختر خودش ۶ ماه بعد عروسیش بچه ش بدنیا اومد.

فقط واسه بقیه بلدن حرف بزنن

به حرف مردم اصلا توجه نکن، از همه چی حرف درمیارن. فامیل ما هر جا مادرمو میدید میگفت عجله داشتی که ه ...

🙂از این ناراحت شدم ک توی جمع بهم گفتن مگه عجله داشتی شوهر ندیدع ای 

۱۳ بدر بود دیگه همه فامیلا بودن 

خیلی ناراحت شده بودم

بعد اینو حرفو کسی بهم زد ک بعد از ۳ سال دیده بودمش 

اصن ب درستی نمیشناختمش 😣

نمیخوام ناراحتت کنم،ولی ازدواج شما محـکوم به شکسته ببین گلم حداقل صبر میکردی بعد کنکور یا بعد دانشگاه 

ازدواج میتونه خوب و حتی ضروری باشه نه الان میدونی چرا؟!

چون تو هنوز نوجوونی،هنوز باید بچگی کنی...خیلی چیزا مونده یاد بگیری حتی ثبات نداری....امروز یه چیزی میخوای خوشت میاد فردا نه!واین مهمه چون تو تغییر میکنی چون همسر داری و تغییر تو برای در هنگام تاهل قابل قبول نیست...به مشکل برمیخورید.

تو برای ازدواج و رابطه با همسرت چند جلدی کتاب بخونی  درمورد خود ازدواج باید مطالعه کنی،درمورد بچه داری که دیگه خیلی بیشتر باید مطالعه داشته باشی چطور با بچه رفتار کنی خیلی مسایل گسترده تری وجود داره که هیچ کس تو این سن نه داشته نه داره و نه خواهد داشت....

حداقل برو با روانشناس خوب صحبت کن ببین هیچ اتفاقی نمی افته اگر صبر کنی میتونی مدیریت داشته باشی ولی تو این سن حتی ممکنه شوهرت بهت بگه چی کار کنی چی کار نکنی و خودت رو این وسطا گم کنی به نوجونیت بهایی داده نشه و دچار اختلال شی....

خوبه که کسیو دوست داری ولی حداقل بگو الان خیلی زوده بذار بعد کنکورت حتی زمان دانشگاه، من نمیدونم چرا پدرو ومادرت چنین اجازه ای رو اصلا دادن ولی تو خودت منطقی تر و بیشتر فکر کن ازدواج الکی الکی نیست که اصول خودش رو داره جدی تر فکر کن نه همینطوری همینطوری تحقیق کن ببین کسایی که تو این سن ازدواج کردن چه حالین...

نتونستن بچه شون رو خوب تربیت کنن نتونستن رابطه خوبی با شوهرشون داشته باشن نتونستن...!!!

و الان حالشون بده،سیاست تو زندگیشون نداشتن، از خونواده شوهر حتی اذیت شدن...

صبر کن عزیزم،

🙂از این ناراحت شدم ک توی جمع بهم گفتن مگه عجله داشتی شوهر ندیدع ای  ۱۳ بدر بود دیگه همه فامیل ...

میگفتی نمیدونستم باید از شما اجازه بگیرم 😏

منم ۲۷ ساله هستم، هر کی بچه ش ازدواج میکنه ، تو همون تالار میاد تیکه میندازه به مامانم که دختر من کوچیکتر بود زودتر رفت، مادرم گفت دختر من داره درس میخونه مثل دختر تو بیکار نیس. بعضیا بیشعورن کلا.

حالا دخترش با شوهرش اومده خونه اینا میمونه، چون گفته حوصله خونه داری و پخت و پز ندارم😐 اینم از شوهر کردنشون

میگفتی نمیدونستم باید از شما اجازه بگیرم 😏 منم ۲۷ ساله هستم، هر کی بچه ش ازدواج میکنه ، تو همون تا ...

🙁😐

من بخاطر این قبول کردم ک هم دوسش داشتم

هم اینکه با خانوادم خیلی مشکل داشتم 

🙁😐 من بخاطر این قبول کردم ک هم دوسش داشتم هم اینکه با خانوادم خیلی مشکل داشتم 

خب پس حرفهاشون برات مهم نباشه حرف بقیه، انشالله زندگی خوبی داشته باشی و خوشبخت شی، اونها هم خودشون میفهمن اشتباه کردن