2777
2789
عنوان

که چی بشه؟!😔

95 بازدید | 16 پست

چند وقته همش به این فکر میکنم ما ادما چرا زندگی میکنیم مثلا یکی ازدواج میکنه با خودم میگم که چی بشه یا فکر اینکه بخوام یه بچه ی دیگه داشته باشم میگم خوب که چی مثلا بیاد تو این دنیا چیکار کنه به نظرتون علاعم افسردگی دارم؟

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همینم

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
سوره حضرت مریم بخون لاحول والله بخون گلم اخه یخورده بخاطرمشکلات الانه توکل برخداکن عزیزم

من ذکر زیاد میگم حتی اونم برام تکراری شده همه ی زندگیم از روی عادت داره میگذره

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
فلسفه زندگی برات گم شده یا بی معنی شده 

خیلی خستم زندگی برام به شدت تکراری شده یه جوری دارم زندگی میکنم انگار منتظرم به ته خط برسم مثلا یه هفته از عمرم میگذره میگم خداروشکر گذشت

به نظرت چیکار کنم؟ 

درباره فلسفه زندگی عمیق کاوش کنی تا بالاخره ان معنایی که باهاش عمیقا ارتباط برقرار میکنی پیدا کنی بعد اگر بازهم این حس کامل از بین نرفت باید تو وجود خودت هم کاوش کنی و گره های روحت تحلیل کنی

درباره فلسفه زندگی عمیق کاوش کنی تا بالاخره ان معنایی که باهاش عمیقا ارتباط برقرار میکنی پیدا کنی بع ...

۳۵سالمه هنوز نمیدونم از خودم چی میخوام هنوز خودمو نشناختم گم کردم خودمو