2777
2789
عنوان

هوووف!

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 25 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ادمايي مث تو بايد اينجوري باشن دستت نشكست اسم خدارو گرفتى اينجوري ناشكري يادش كردي سرنماز واسه حاجتت ...

اگ دوسم داش بی منت و اینکه خودم برم سمتش کمک میکرد چر ما همش باس حرکت کنیم هننن؟😹💔💔💔🙂

ول کن بابا  همین ک هنو ب وجودش اعتقاد دارم جا شکرش باقیه... ول انگا فقط داره نگا میکنه منو

وقتي بخدا اعتقاد داري يه قدم سمتش نميري چ توقع اى داري کافيه بري نماز بخوني روزي فقط ي صفحه قرانو بخونى ببين چى ميشه 

وقتي بخدا اعتقاد داري يه قدم سمتش نميري چ توقع اى داري کافيه بري نماز بخوني روزي فقط ي ...

چر خدا فق برا مسلموناس؟؟ خدا اگ خداس بیاد کاری کنه م خودم عاشقش شم(((:

اگ دوسم داش بی منت و اینکه خودم برم سمتش کمک میکرد چر ما همش باس حرکت کنیم هننن؟😹💔💔💔🙂

تو فق يه قدم واسش بردار يه قدم خدا ده قدم واست برميداره خدا ميگه تنها نيستين يادم كنين تا يادتون كنم تو امتحان کن ضررى نداره نتيجشو ببين

تو فق يه قدم واسش بردار يه قدم خدا ده قدم واست برميداره خدا ميگه تنها نيستين يادم كنين تا يادتون كنم ...

م اونقد لشم تو تختم ک حال ندارم همین الا برم ی لیوان آب واس خودم بیارم 

خدایی که خداس میگین قدرت همه چی داره خودش بیاد ی امید و صنمی بدع 

م اونقد لشم تو تختم ک حال ندارم همین الا برم ی لیوان آب واس خودم بیارم  خدایی که خداس میگین قد ...

باشه قبول فق اينو بخون طولاني نيس فق همينو بخون روزي هر چن تا دوس داشتى همونجا ک دراز کشيدي بخون هر روز بخاطر اين ايه مشكلت ان شاءالله حل ميشه.... لاحول ولاقوة الابالله العلي العظيم  ...معجزه ميكنه فق ايمان داشته باش

2790
2778
2791
2779
2792