2777
2789

بچه ها من۱۵سالمه 

چون قدم بلنده یخورده بیشتر میزنه سنم

چند روز پیش وسط مسجد خانومه ک بغل من داشت نماز میخوند اخر نماز برگشت گفت ازدواجی هستی؟!

شمارتو بده😑

خیلی ناراحت شدم و بدم اومد جلو اون همه ادم😔

ولی خب شمارمو ندادم و اومدم بیرون

اون دسته از کسایی ک میگن چرا انقدر زود ازدواج کردید و تو تاپیک یکی از بچه ها دعوا ره انداخته بودن بیان ببینن الان تقصیر منه از من وسط مسجد خواستگاری میکنن

در ضمن بعضیا رسم دارن دختر زود شوهر بدن مث خانواده خود من

پس بی دلیل قضاوت نکنین

واقعا من ناراحت شدم از صبحت کردن و طرز فکر بعضیا😏

احترام_بزاریم#  

خانوم معلم آیندم😍‌ واسه حاجتم میشه صلوات بفرستید؟🌹

من ۱۱ سالم بود تو قم یکی به آبجیم گفت😂😂😂

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاه از خودمون نیست

کاهدون که ازخودمونه دورت بگردم

یک عدد خانوم میکاپ آرتیست💋همسرمهربونم خیلی خیلی دوستت دارم خدا سایتو بالا سرم حفظ کنه تمام زندگیم⁦❤️⁩⁦❤️AS⁩⁦❤️⁩🧿🧿🧿لطفا اگه دوست داشتین برای خوشبختیمون یه صلوات بفرستین ممنونم⁦❤️⁩😍🧿

وا

خب منم قدم بلنده از 12 سالگی توی اتوبوس و مترو و مسجد و خیابون و... خواستگار میومد برام ناراحتی نداره

صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را😍😁

سن تونو نمی دونستن  و الا  قطعا  اینطور نمیگفتن 

رو حساب بی احترامی نذارید ،  رو حساب عدم اطلاع شون بذارید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
کاه از خودمون نیست کاهدون که ازخودمونه دورت بگردم

اگر طرف مورد خوبی باشه چون سنمون از نظر بقیه کمه باید بگیم برو؟!

خانوادت اشتباه میکنن خوب 

حالا چون اونا رسمشونه تو هم باید شوهر کنی!!!خودتم خیلی اشتباه میکنی تو کرونا میری مسجد!!!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
وا خب منم قدم بلنده از 12 سالگی توی اتوبوس و مترو و مسجد و خیابون و... خواستگار میومد برام ناراحتی ...

👌🏻

خانوادت اشتباه میکنن خوب  حالا چون اونا رسمشونه تو هم باید شوهر کنی!!!خودتم خیلی اشتباه میکنی ...

عزیزم من تو کتابخونه مشغولم باید برم