2777
2789
عنوان

18+

| مشاهده متن کامل بحث + 70711 بازدید | 54 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم همین جوری بدم ولی از ترسم تا حالا حلقوی رو تست نکردم اون چه جوریه در مقایسه با نوع ساده
نامم را پدرم انتخاب کرد،نام خانوادگی ام را یکی از اجدادم!
دیگر بس است!راهم را خودم انتخاب خواهم کرد. ...
بیشتر ببینید
از تمام دوستان که اومدن ممنونم از اونایی که نظر دادند بسیار ممنونم
بیشتر ببینید
من ایودی دوست ندارم میگن یکسری مشکلات بعدش داره تازه دوست خواهرم با ایودی باردار شد
بیشتر ببینید
من چند ماه از ک ا ن د و م simplex استفاد کردم و باردار نشدم اما همین که جلوگیری نکردم حامله شدم
فکر نمیکنم منافذ ریز داشته باشه..

ژل simplex هم که مخصوص استفاده با ک ا ندومه برای خشکی خوبه..
خوشحال میشم بیای وبلاگم نظر بدی... http://khoshbakhtyema.blogfa.com/

😒😂

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
بیشتر ببینید