2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دیگه خودت مگه مادر پدرا چه گناهی کردن 

جهیزیه سیسمونی بدن چون رسمه

دوباره سیسمونی واقعا ظلمه دیگه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
شما برای سیسمونی چیا میخرید من نمیدونم چی بگیرم 

عزیزم هر چیزی که نیاز داره بخر . اگه از بچه قبلت وسایل به درد بخور هم مونده اونارو نخر دیگه

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!

تجربه داشتی گلم دیگه سر بچه اولت ببین چیا بیشتر استفاده کردی همون ها رو بخر

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

برای دخترم بیشتر لباس خریدم

سایزهای صفر تا ۳

کلاه و دستکش و پاپوش

پوشک

پتو

بقیه اش از سیسمونی پسرم مونده 

چون تجربه بهم ثابت کرده تا ۲.۵ سال نمیزارمش تو تخت جدا 

پس پول سرویس چوب رو براش طلا میخرم

تا وقتی بزرگتر شد براش بخرم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
چقدر گرون شدن نمیدونم چی بخرم 

شیشه شیر خشک کن پتو دورپیچ لباس سایز صفرویک پوشک ساک حتمن یچیزاییم ازبچه اول داری

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

به سلامتی نی نی دنیا بیاد اول چند دست لباس تو خونه ای صفر ویک بگیر تریکو باشه بهتره دو دست برای بیرون بگیر بچه تو رشده زود تنگ میشه هر دفعه براش به اندازه سایزش بگیر پستونک و شیشه کوچیک تشک کوچیک اگه برای بچه اولت هست ملافحه هاشو نو کن چیز زیادی نگیر هر چی لازمه بعدا هم میشه گرفت زیاد نگیرید که خیلی بهتون فشار نیاد تو این اوضاع گرونی