2777
2789
آره باز خدارو شکر ولی بچگی نکرد که بچم همش از باباش میترسیدیم دوتامون

اخی بمیرم من شوهرم بچمو خیلی دوس داره بهش محبت میکنه ولی با من خوب نیس وقتی من و میزنه بچم خیلی گریه میکنه میاد خودشو میندازه رو من ک کتک نخورم

_امروز چقد تلخی؟؟ +دلتنگی ادمو مثل چایی مونده تلخ میکنه شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک.._ بی حوصلگیت واسه چیه؟ +مارا هرچه هست دگر حوصله ای نیست _چی شده؟+یجوری دلم گرفته انگار دنیام تباه شده.. _خدا بهت صبر بده +نمیشه جای صبر فقط پنج دقیقه بغلشو بده؟به چال گونش و چشاش زل بزنم.. _اسمون توام افتابی میشه +ابر اسمون ما همیشه سیاه بود دکتر.. _پس سهمت چی میشه؟ +سهم من از تموم دنیا هیچه.. _زندگی کن +زندگی کنم که تهش چی بشه؟  همینجوری این دنیا یه جوونی بهم بدهکاره.. _این حرفات فقط از رو دلتنگیه +دست خودم نیست که دلم براش تنگ میشه😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اولش ام 

مث منی پس😔

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
بچمو دوست داشت زیادم بد نبود ولی عصبانی بود زیاد محبت نمیکرد

این ب بچم محبت میکنه خیلی زیاد شاید باورت نشه ی سرویس خونه ی زمین ی ماشین خارجی ی ماشین سنگین زده ب اسم بچم خیلی پولداره ولی اخلاق نداره برا من هیچ ارزشی نداره

_امروز چقد تلخی؟؟ +دلتنگی ادمو مثل چایی مونده تلخ میکنه شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک.._ بی حوصلگیت واسه چیه؟ +مارا هرچه هست دگر حوصله ای نیست _چی شده؟+یجوری دلم گرفته انگار دنیام تباه شده.. _خدا بهت صبر بده +نمیشه جای صبر فقط پنج دقیقه بغلشو بده؟به چال گونش و چشاش زل بزنم.. _اسمون توام افتابی میشه +ابر اسمون ما همیشه سیاه بود دکتر.. _پس سهمت چی میشه؟ +سهم من از تموم دنیا هیچه.. _زندگی کن +زندگی کنم که تهش چی بشه؟  همینجوری این دنیا یه جوونی بهم بدهکاره.. _این حرفات فقط از رو دلتنگیه +دست خودم نیست که دلم براش تنگ میشه😔😔
پس خیالت از بچت راحته این که خیلی خوبه 

اره ولی خب پدرش بچه بهم نمیده 

این ب بچم محبت میکنه خیلی زیاد شاید باورت نشه ی سرویس خونه ی زمین ی ماشین خارجی ی ماشین سنگین زده ب ...

عزیزم شاید دوست داره نمیدونه چجوری بهت بفهمونه زندگیتو نجات بده منو میبینی خیلی دوست دارم محبت کنم مثل اولا ولی نمیتونم دلم صاف نمیشه اون موقع که بهش محبت میکردم ردم میکرد نگو به فکر یه نفر دیگه بود از اون بهم ریختم وگرنه خیلی دلم میخواد زندگیم درست شده ولی دلم خونه بخدا

عزیزم شاید دوست داره نمیدونه چجوری بهت بفهمونه زندگیتو نجات بده منو میبینی خیلی دوست دارم محبت کنم م ...

یعنی بهت خیانت میکرد؟اخه دوس داشتنش بخوره تو سرش چجور دوس داشتنیه حرف میگه نفرین میکنه فحش میده کتک میزنع بخدا اسایش ندارم ی روز خوش ندارم دیوونم کرده ب لباسام گیر میده کلا روانیه

خب اگه دوسش داره خیالت راحته که تنهاش نمی‌ذاره به دست کسی نمی‌ده هواشو داره

اره بابا خیلی حتی میخواد بفرستش خارج میگه نمیخوام بچم ایجا باشه میخوام اینده خوبی بهم بزنه

عزیزم،حتما کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوع : موانع استجابت دعا رو گوش کن. 

شاید عنوانش زیاد به موضوع شما ربطی نداشته باشه ولی مفاهیم زیبا و بسیار کاربردی داره که خیلی به دردت میخوره. 

باعث میشه که هیچ شرایطی تو رو لِه نکنه،و بتونی با امید و انگیزه زندگی رو ادامه بدی.

البته اگه میتونی طلاق رو به تعویق بندازی خیای بهتره.

چون این صوتها دریچه ی جدیدی رو در زندگی به روی انسان باز میکنه.

ممکنه در تصمیم گیریت تاثیر بزاره

برات بهترینها رو آرزو میکنم.

آدرس کانال تلگرام و ایتاشون تو امضام هست. 

یا علی 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂