خب راس میگن الان کافر همه را به.... چه ربطی داره این وسط خب توام داری استاترو قضاوت میکنی تاپیکاشو ...
خداباادن بزرگی ستارعیوب قبل منم نشون دادن😉
من ی مجردباتجربم زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم من ی چکاوک آزادم سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق) گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍 من میجنگم برای خوشبخت شدنم ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا)
واقعیت نیست انسان خودش عقل داره تو این مملکت ماشالا درمورد همه چی تحقیق میکنن جواباشونم به نفع خودشونه. یکی ارایش میکنه میگن برای مردا ارایش میکنن درحالی که آرایش و زیبایی برای خانمه بعضیا درسته شورشو دراوردن ولی این افکار کاملا اشتباهه
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
من ی مجردباتجربم زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم من ی چکاوک آزادم سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق) گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍 من میجنگم برای خوشبخت شدنم ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا)