2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تایپیکتو قفل کن لطفا.اون هرکاری هم میکنه بسپرش به خدا.بی آبرو کردن یه نفر حتی بدترین آدم روی زمین هم باشه بدجورخودتو زمین میزنه

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

کافر_همه_را_به_کیش_خود_پندارد#  

خب راس میگن

الان کافر همه را به.... چه ربطی داره این وسط

خب توام داری استاترو قضاوت میکنی تاپیکاشو به روش میاری آبروشم میبری شدی مثل خودش اول از خودمون شروع کنم بعد اشتباهای یکیو بکوبونیم تو سرش

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
ولی اگہ عروس باشہ سریع طلاقش میدن،حتی بدون مدرک وفقط سرحرف بقیہ،😐دیدم کہ میگن

بله من ایناروخیلی خوب میشناسم 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
خب راس میگن الان کافر همه را به.... چه ربطی داره این وسط خب توام داری استاترو قضاوت میکنی تاپیکاشو ...

خداباادن بزرگی ستارعیوب قبل منم نشون دادن😉

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
متاسفانه واقعیت😔

واقعیت نیست انسان خودش عقل داره تو این مملکت ماشالا درمورد همه چی تحقیق میکنن جواباشونم به نفع خودشونه. یکی ارایش میکنه میگن برای مردا ارایش میکنن درحالی که آرایش و زیبایی برای خانمه بعضیا درسته شورشو دراوردن ولی این افکار کاملا اشتباهه 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠

اصلا دوست پسر داشتن عیب نیست 

ولی اینکه ازش پول میکنه گناه داره باید یاذ بگیره 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
من برات آرزوی موفقیت کردم کاش شما هم همینکاروو میکردی

موفق.باشی.دوستم#  

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا)