2777
2789
پدرش پول میده درس بخونه این پولاشو میده خرج دوس پسر  

اسی اگه دلسوزش بودی صمیمانه بهش میگفتی عزیزم درس بخون  تا موفق بشی مستقل بشی 

چون تو فامیل خیلی محبوبه و شما حسادت میکنی میخوای خرابش کنی 

پس فاز دلسوزی برندار 😂. در آخر بترس از عاقبت کارت‌ که زمین به طرز عجیبی گرده 

خدایا شکرت 🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشعور_نباش_خواهرم#  

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
پدرش پول میده درس بخونه این پولاشو میده خرج دوس پسر 

بازم داری میسوزی...پول باباش اصلا میخواد اتیش بزنه !

فکرمیکنم عقده های دوره مجردیته کارایی ک تو نکردی این میکنه بعد تو از حسودی نمیدونی چیکار کنی 

پول باباشه دوس داره اتیشش بزنه یابده به دوست پسرس پول جیب شما وشوهرت  که نیست 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
ببین اگه لازم نمیشه معمولا اون کسی که رسواش کرده هم بی اعتبار میشه نمی دونم چرا شاید چون بقیه فکر می ...

میدونم درست نیست اما باباش خیلی بیچارس . همش میگه خودم فلان لباسو نخرم دخترم درسشو بخونه . این پولارو خرج پسر میکنه

فداتشم من دلم واست تنگ شده بود عزیزم هیچی دیوونه شدم با درخواست خودم لغو زدم الان تو عید هرچی درخوا ...

اخی صب کن یکی دو روز بعد درخواست بده

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
بازم داری میسوزی...پول باباش اصلا میخواد اتیش بزنه ! فکرمیکنم عقده های دوره مجردیته کارایی ک تو نکر ...

دلم میخواد اینجور ادمارو خفه کنم 😡😡😡😡😡

اهدای عضو.....اهدای زندگی ❤

استارتر نمیدونم راست میگی یا دروغ ولی اگه حرفت راست باشه کارتون درست نیس 

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶