2777
2789

خخخخخ تگ کن چرا هشتگ میزنی

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@نی_نی_یار_5  

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

عضو اکیپ علمی تخیلی♡ رییس اکیپ ماورایی^-^کسی را دوست دارم برای همین با رنگ خونم مینویسم میترسم نفهمه اما من بازم دوستش میدارم و خواهم داشت سخته دوریش برام نمیدونهمیخوام بفهمه نمیفهمه میخوام بهش راحت و مستقیم بگم اما نمیتونم بگم😔کاش یک روزی بفهمه😢                                        یکی توی دلمه فرق داره با همه واسش جونمم بدم بازم خیلی کمه یه حسیه تو چشاش دلم رفته براش مثل اون دیگه نیست واسه من بشه کاش😔
@نی_نی_یار_5    

امضات

منم

عضو اکیپ علمی تخیلی♡ رییس اکیپ ماورایی^-^کسی را دوست دارم برای همین با رنگ خونم مینویسم میترسم نفهمه اما من بازم دوستش میدارم و خواهم داشت سخته دوریش برام نمیدونهمیخوام بفهمه نمیفهمه میخوام بهش راحت و مستقیم بگم اما نمیتونم بگم😔کاش یک روزی بفهمه😢                                        یکی توی دلمه فرق داره با همه واسش جونمم بدم بازم خیلی کمه یه حسیه تو چشاش دلم رفته براش مثل اون دیگه نیست واسه من بشه کاش😔
الان مثلا تکشون کردی🤣🤣

😅😅😅😅😅😅😅😂😂😂

غرور هدیه شیطان 😈است و دوست داشتن هدیه خداست😇جالب این است هدیه شیطان را به رخ هم میکشیم وهدیه خدا را از یکدیگر پنهان میکنیم.              هرگونه کپی برداری از این امضاع پیگرد قانونی دارد🚔😅😅😅😅
امضات منم

😂😂کدومش؟ سربازی و موتور سواری؟

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐