2777
2789
خدا رو شکر شما چه قرص هایی میخوردین؟

یه مدت طول کشید تا بهترین دارو برای من پیدا شد. مثلأ همین فلوکستین کاملأ بی اثر بود. اگه همیشه اضطراب داری حتمأ باید به روانپزشک مراجعه کنی. اما اگه حرفهای نگفته داری میتونی اول به روانشناس مراجعه کنی اگه لازم دانست به روانپزشک ارجاع میده

به نظرم رفتار درمانی خیلی بهتر از دارو درمانی باشه برای مشکلات روحی

معمولا قرص هایی که روانپزشک تجویز میکنه خیلی عوارض داره

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من دو سال درگیر اضطراب بودم روانپزشک و داروها اصلا حالمو خوب نکرد احتیاج داشتم با یکی حرف بز ...

خب دلیل بر این نمیشه که همشون اینطور باشن . متاسفانه گاهی وقتا دارو باید مصرف بشه حالا میگم روانپزشک خوب باید باشه 

خب دلیل بر این نمیشه که همشون اینطور باشن . متاسفانه گاهی وقتا دارو باید مصرف بشه حالا میگم روانپزشک ...

اونجایی ک من رفتم بهترین روانپزشک شهر بود

درکل روانشناس بهتره

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
اونجایی ک من رفتم بهترین روانپزشک شهر بود درکل روانشناس بهتره

مدت زمان تحصیل این دو رو مقایسه کنید اخه 😂 . دارو هم گاهی لازم میشه من خودم دیدم که میگم روان درمانی بعضی وقتا به تنهایی کافی نیست کافیه یه سرچ  بزنی بیماری های روانی ارثی معمولا دارو درمانی کنار روان درمانیه در کل روانپزشک خوب باشه بهتر تصمیم میگیره که دارو بخوره یا بره پیش روانشناس یا هردو

مدت زمان تحصیل این دو رو مقایسه کنید اخه 😂 . دارو هم گاهی لازم میشه من خودم دیدم که میگم روان درمان ...

باشه شما درست میگی چه کاریه یه ساعته باهات بحث میکنم !من از تجربه خودم و چن تا از اطرافیانم گفتم چه ربطی به مدت تحصیلشون داره واقعا

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
باشه شما درست میگی چه کاریه یه ساعته باهات بحث میکنم !من از تجربه خودم و چن تا از اطرافیانم گفتم چه ...

خب بحث نکنید چرا ادامه میدید . از کل پیام همونو خوندید بقیشو نخوندید😂

جهت رفع استرس اضطراب ترس

دستوری مجرب برای کسانی که استرسی هستند وتپش قلب آنها بالا هست مفید میباشد
برای رفع استرس .اضطراب .تپش قلب . ترس واهی. خفگی وبُغز بی دلیل که اکثراً از آن رنج میبرند این دستور زیر را انجام دهند که خیلی مفید میباشد

عرق بهارنارنج گلاب عرق هل بمقدار مساوی قاطی کرده باشکریاعسل شیرین کنید وسپس آیات زیر را هر کدام هفت مرتبه تلاوت کنید و بر آن بدمید(فوت ) وروزی دو استکان صبح وعصر میل کنید

یا متوانید آنها را بنویسید ودر 
گلاب وبهارنارنج وهل حل کنید

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ 

قُلْنَا يَا نَارُ كُونِي بَرْدًا وَسَلَامًا عَلَىٰٓ إِبْرَاهِيمَ