2777
2789
عنوان

قهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 25 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو آشتی کردن سعی کن 75 درصد پیشقدم شدن با شوهرت باشه 25 درصد با تو سر مسائلی که هیچکدوم به گردن نگرفتید اما اگه یکیتون مقصر بود همون باید پیشقدم بشه

رو پیشونیم نوشته(single for ever)😎😂😐

متاسفانه شوهر منه انگار بهش هر چی بگی قهر کنه و من چند شب میشوتمش از اتاق بیرون بعد باز خودم میرم شده سناریو همیشگیمون😓🥺الان مثلا محکم وایسادم تا تنبیه بشه

مقصر دعوا کیه؟

اولش من یه ریاکشن بد نشون دادم اما سریع به خودم اومدم اما امونم نداد کولی بازی در اورد با لحن داغون که باید بگی غلط کردم مننم گفتم په درخواست بی ادبانت جواب نمیدم و اونم بلاک کرد 

بحث این نیست کی مقصره بحث اینه تحت هیچ شرایطی نباید بلاک کنه 

درسته کارت ولی زیاده روی نکن...هم عژت نفس خودتو در نظر بگیر هم عزت نفس شوهرت

خودش گفت اس ام اس بدی اینجا هم بلاک میشی

چرا باید تسلیم شم شخصیتمو خورد کنم باج بدک که چی اینکه زندگیم حفظ شه زندگی که توش عزت نفسم ازم گرفته شه

بگو مرد گنده مگه من دوس دخترتم بلاک میکنی  عجبا 😐

دوست دخترش که بودم یه بار اینکارو کرد منم گفتم بای میخوام خطمو عوض کنم گوشیمو خاموش کردم وایی به دوستم پیام داده بود گوشیمو روشن کردم ۲۵ تا میس کال بعد سریع ز زد که من بدون تو نمیتونم 

اما الان که زنشم نمیتونم گوشیمو خاموش کنم با بگم طلاق چیپه

تنها راهم اینه بهش پیام ندم

خودش گفت اس ام اس بدی اینجا هم بلاک میشی چرا باید تسلیم شم شخصیتمو خورد کنم باج بدک که چی اینکه زند ...

میدونم سختته خواهر...کاش یه جامعه درست حسابی و سالم داشتیم که بدون ترس از عواقبش واسه گرفتن حقت تشویقت میکردم..متاسفانه همونجور که ما میدونیم زندگی واسه زن تنها چقد سخته مردا هم خبر دارن ...واسه همین انقد لوس میکنن خودشونو😡

یکم وایستید میاد. ولی وقتی اومد اون موقع باز شما شروع نکنید و قهر نکنین.

شوهر منم قهر میکنه میذاره میره از خونه الانم رفته س روزه نمیدونم کجاس همیشه من پیام میدم منت کشی التماس پیام ندم ک حالا حالا ها نمیاد چکارکنم 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست