2777
2789

عرضم به حضورتون که نیاز دارم یکی بهم دلداری بده برا همین میخوام سفره دلمو پهن کنم...نگید طولانیه و فلان...من امسال چند تا مسئله بزرگ دارم 

اولی این که طاقتم تموم شده دلم میخواد برم خونه خودم منتها پول نداریم 💔 نمیدونم چند نفر تجربش کردن ولی چیز عجیبیه از یه طرف انقدر تحملت تموم شده که فقط میخوای بری از طرف دیگه میدونی بهشت در انتظارت نیست و ممکنه به مشکلاتی بخوری که اونا هم اضافه شن به دردات 

دومی این که من امسال کنکور دارم(۱۹سالمه) رشتم هنریه ولی دلم نمی‌خواد دانشگاه رشته هنری بخونم بنا به دلایلی و خیلی ذهنمو درگیر کرده یه امید کوچیکی دارم که بتونم دانشگاه علمی کاربردی یه رشته ای که دوس دارم ثبت نام کنم :) با این که میدونم از کنکور هنر یا بقیه چیزی گیرم نمیاد خیلی ناراحتم که برای کنکور اماده نیستم 🤦

سومی تصمیم گرفتم زبانم رو تقویت کنم و یه رشته خوب بخونم تا در اینده به هدف بزرگ ترم برسم اما اگر واقعا بخوام برم دانشگاه و درس بخونم زبان هم یاد بگیرم دیگه وقتی نمیمونه بخوام حرفه ام رو ادامه بدم و توش حرفه ای شم که پول در بیارم از این بابت خیلی حسرت میخورم چون وقتی یازدهم تجربی بودم فهمیدم تو فازش نیستم و بهتره سراغ فن و حرفه برم تغیر رشته دادم به فتوگرافیک و یکسال عقب افتادم  دوربین خریدم کلاس رفتم کلی هزینه کردم تازه داشتم یکم پول در میاوردم ازش که افتادم تو فاز زبان و دانشگاه 🤦

همه اینا یا هر چیز کوچیک و بزرگی باعث میشه بهم بریزم چون یه اخلاقی دارم شاید کاری نکنم و در ظاهر بیخیال باشم ولی از درون اظطراب نابودم میکنه و خیلی حساسم 

خیلی لوسین اگر اینهمه بخونید و هیچی نگید 😢

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرمنده من ن علاقه ای ب درس دارم و ن اینده ای در درسخوندن میبینم پس نمیتونم کمکت کنم با اجازه

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
طولانیه#  

مرسی خلاصش اینه میخوام برم خونه خودم نمیشه و نگران کنکور و درس و کارم 🤦

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 

برای همه چیز وقت هست باور کن 

برو علمی کاربردی رشته مورد علاقت رو بخون در کنارش برای همه چیز وقت هست 

یکی از بزرگان بود که نوشته بود من یه زبان دیگه رو فقط با مطالعه توی اتوبوس یاد گرفتم 

منظورم اینه اگه مدیریت داشته باشه به همه چیز میرسه 

چقدر سنت رویاییه ❤️موفق باشی

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

عزیزم ممنونم که خلاصه اش رو گفتی، نگران نباش بسپار به خدا درست میشه :)

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.

عزیزم چرا باکسی ازدواج کردی که حتی پول عروسیشم نداره

سنی نداری چرا این همه عجله 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
شرمنده من ن علاقه ای ب درس دارم و ن اینده ای در درسخوندن میبینم پس نمیتونم کمکت کنم با اجازه

😂دقیقا دوسال پیش همچین فکری میکردم تا وقتی دیدم برای هر شغلی اقدام میکنم مدرک تحصیلی خوب میخوان و برای هر خراب شده ای بجز ایران که بخوای بری مدرک یکی ار فاکتورای اصلیه 

علمی کاربردی که راحته عزیزم نگرانش نباش 

کار هم باید مهارت کسب کنی الان هم که دنیای اموزشه حتی تو خونه هم میتونی اموزش ببینی 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

من انگيزه دادن و اينا بلد نيستم ولي حس ميكنم بايد خيلييي ادم قدرتمند و قوي ايي باشي كه نوزده سالته ازدواج كردي و فهميدي رابطه ي مناسبي نبوده و قدرت اينو داشتي كه تمومش كني 

خيليا جرات نميكنن كه اين كارو بكنن 

وبي به نظرم درس و زبان رو با هم ميتوني پيش ببري حتي تو زبان منم ميتونم كمكت كنم به لطف كرونا الان كلاس انلاين مكان و زمان خاصي نداره 

ولي بهت توصيه ميكنم به قوي بودن ادامه بدي و يادت نره كه تو قشنگ ترين خلق خدايي ❤️

عزیزم چرا باکسی ازدواج کردی که حتی پول عروسیشم نداره سنی نداری چرا این همه عجله 

پول عروسی چیه خواهر میخواد خونه بخره وگرنه میتونه ماشینش و بفروشه خونه رهن کنه 🤦 بیمه داره حقوق ثابت داره ۵-۶ مثلا

😂دقیقا دوسال پیش همچین فکری میکردم تا وقتی دیدم برای هر شغلی اقدام میکنم مدرک تحصیلی خوب میخوان و ب ...

ایران یا پدرت پولدار باشه یا پدرمردمو دراری پولدار شی مدرکم میگن ولی اصل مطلب پارتیه 

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
من انگيزه دادن و اينا بلد نيستم ولي حس ميكنم بايد خيلييي ادم قدرتمند و قوي ايي باشي كه نوزده سالته ا ...

ممنونم من هنوز مرحله نامزدیم عزیزم و تنها ارامشی که پیدا میکنم پیش همین ادمه بخاطر همین میخوام فقط برم در ارامش باهاش زندگی کنم اشتباه متوجه شدی گل