2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش من پیگیرم ولی بعدش یادم نمیاد چقدر درست بود و غلط😂

بیا بازی کنیم😆😆

مثلا شما الان لباست خاکستری طوره

همه دنیا بخواد و تو بگی نه...نخواد و تو بگی آره تمومه!🙃
نه  اخه یکی مثل من و شما پشت این گوشی یا سیستمه چجوری میخواد راجب اینده من نظر بده اصلا از کجا ...

باحاله ولی

گاهی بعضی حدسا درسته

در حد سرگرمی

بیا بازی کنیم😆😆 مثلا شما الان لباست خاکستری طوره

.__.

درست بود

میشه بگی فردا برام خوب پیش میره یا نه؟چون استرس دارم

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
وقتی هر کاری میکنن و حال دلشون خوب نمیشه و راه حلش رو نمیدونن دل میبندد به این چرت و پرت ها آخه حس ش ...

اره دقیقا

.__. درست بود میشه بگی فردا برام خوب پیش میره یا نه؟چون استرس دارم

جدی درست بود؟._.

فردا برات عاااااالی پیش میره دوستم

جدی درست بود؟._. فردا برات عاااااالی پیش میره دوستم

بله جدی

ممنونم امیدوارم برای شما هم همین طور باشه :)

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
مرررسی عزیزدلم یعنی منم حس ششم دارم؟😅😅

بعضی وقتا درست درمیاد دیگه منم زیاد از این حدسا زدم و درست شده

حس ششم وجود داره ولی نه اونطوری که خیلی از افراد تصور می کنن! مثلا خیلی وقتا کسی پشت سر شماست و داره شما رو نگاه می کنه و شما همون موقع بر می گردین و پشت سرتون رو نگاه می کنین! انگار می دونستید که کسی نگاهتون می کنه. در همین حد! این که بتونین آینده رو  باهاش پیش بینی کنین یا گذشته کسی که تا الان نمیشناختین رو بگین میشه گفت محاله و از این نظر میشه گفت وجود نداره.

تحقیقاتی در این باره انجام شده که تا همین حد که عرض کردم وجودش رو تایید کرده مثلا عکس هایی معمولی و دلخراش رو برای عده ای به نمایش گذاشتن و با اسکن مغزی متوجه شدن که اکثر مواقع درست قبل از اینکه عکس دلخراش بعدی نمایش داده بشه واکنش تنش در مغز داوطلبین مشاهده می شه گرچه خود فرد تقریبا ازش بی خبره! در کل به نظرم ذهنتون رو با تاپیکای حس شیشم اینجا درگیر نکنین اصلا علمی نیستن.

برای یادگیری اینجام. کمک کردن به دیگران هم خوشحالم میکنه.
حس ششم وجود داره ولی نه اونطوری که خیلی از افراد تصور می کنن! مثلا خیلی وقتا کسی پشت سر شماست و داره ...

عاشق آدمای منطقیم😍

عالی بود